«Σκεφτόμουν μην πω κάτι που θα τον ενοχλήσει,...» - Η εξομολόγηση της Ελένης Χατζίδου για την γνωριμία της με τον Ετεοκλή Παύλου

«Είναι μεγάλη αλήθεια αυτό που είπε η Ελένη....»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Την δική της εξομολόγηση για την αμηχανία που ένιωθε όταν γνώρισε τον Ετεοκλή Παύλου, έκανε, το πρωί της Πέμπτης 16/11, η Ελένη Χατζίδου στην εκπομπή Breakfast@star. Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη που έδωσε χθες το μεσημέρι, η Γεωργία Καλτσή στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη για την αναπηρία της.

Η εξομολόγηση της Ελένης Χατζίδου για την γνωριμία της με τον Ετεοκλή Παύλου

«Εγώ πάντα δικαιολογούσα και δικαιολογώ τους ανθρώπους, που όταν βρίσκονται με ανθρώπους που έχουν ένα είδος αναπηρίας, για το τι θα πούνε. Το έχω νιώσει κι εγώ και δεν θα πω ψέματα. Όταν γνώρισα τον Ετεοκλή σκεφτόμουν μην πω κάτι που θα τον ενοχλήσει, που θα τον πειράξει, μην μου ξεφύγει κάτι. Γενικά έχω ευγένεια ως άνθρωπος.» είπε η παρουσιάστρια.

Δεν λέω έτσι κι αλλιώς πράγματα που προσβάλλουν κάποιον άλλον, αλλά επειδή ήταν μία ιδιαίτερη περίπτωση όταν γνωριστήκαμε δεν ήξερα τι μπορώ να πω ή τι αστείο μπορεί να κάνω και να πάει το μυαλό του ότι ίσως εννοώ αυτό και εγώ δεν το εννοώ. Υπάρχει αυτό το άγχος» πρόσθεσε.

«Είναι μεγάλη αλήθεια αυτό που είπε η Ελένη. Οι άνθρωποι με αναπηρία πρέπει να έχουμε κατανόηση με τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν μία αβολοσύνη με το όλο θέμα... Η ουσία είναι η διαχείρηση» ανέφερε από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Πώς γνωρίστηκαν

«Δεν την ήξερα, παιδιά, δεν την ήξερα. Εγώ όταν τη γνώρισα στο γυμναστήριο, δεν την ήξερα ποια είναι. Δεν σε είδα με κανένα μικρόφωνο στο χέρι ή με κανένα ντοσιέ να διαβάζεις παρτιτούρες, για να πω, ότι είναι τραγουδίστρια», ανέφερε σε πρώτη φάση ο παρουσιαστής της εκπομπής.

«Ήξερα το κομμάτι "Χειρότερα", αλλά δεν μπορούσα να το συνδυάσω με το όνομα και το πρόσωπο. Μετά τη γνώρισα, μου λέει: "Ελένη Χατζίδου". Της λέω: "Ετεοκλής Παύλου". Μου λέει: "το βράδυ δουλεύω". Λέω: "σε κανένα fast-foodάδικο". Μου λέει: "άμα θέλεις, έλα" Σκέφτηκα: "με βλέπει έτσι καλοταϊσμένο και με κάλεσε, μια χαρά θα πάει το βράδυ"».

«Τον κάλεσα σε μία συναυλία που είχα σε ένα δήμο και μου το έπαιξε βαρύ πεπόνι, δεν ήρθε ποτέ παιδιά», είπε η τραγουδίστρια με παράπονο, ενώ εκείνος της απάντησε, ότι «Στο πρώτο δεν πας ποτέ είναι άλλη πατέντα». Επίσης, σημείωσε, ότι «Μόλις την είδα στο γυμναστήριο, πριν μάθω, ότι είναι η Ελένη Χατζίδου, είπα, ότι αυτή τη γυναίκα θέλω να την παντρευτώ».

«Το θέμα είναι, ότι εγώ πήγαινα για fast-food και την είδα με μικρόφωνο να τραγουδάει "Χειρότερη να είναι η κάθε σου ημέρα", αλλά τελικά έγινε καλύτερα η κάθε μου ημέρα», κατέληξε ο παρουσιαστής, ενώ όλο το πλατό είχε "σκάσει" στα γέλια.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελένη Χατζίδου: «Δέχτηκα τεράστιο μπούλινγκ μετά το θάνατο του...» - Η εξομολόγηση της για τις αρνητικές κριτικές εναντίον της

«Την έχασα από καρκίνο στα κόκαλα, 42 χρονών...» - Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση της Ελένης Χατζίδου

«Στεναχωριέμαι! Έχω πάρει τέτοιο χάπι και μου έφερε τέτοια...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Χατζίδου για τη μάχη που έδωσε με τα κιλά της

«Μα είναι δυνατόν; Κανένα χιουμοριστικό δεν ήταν! Ήταν όλο...» - Πυρ και μανία ο Ετεοκλής Παύλου με τα σχόλια Ουγγαρέζου & Συνατσάκη για την κόρη της Κουτσελίνη

«Είχα δει στον ύπνο μου τον Αντώνη Κανάκη και μετά από αυτό...» - Άφωνος και αμήχανος ο Ετεοκλής Παύλου με το ερωτικό όνειρο της Ελένης Χατζίδου

«Θα μπορούσε αυτή να ήταν η καταστροφή της» - Το σχόλιο της Ελένης Χατζίδου για την Ιωάννα Μαλέσκου

«Τα φιλιά μου στο Breakfast at Star! Δεν φεύγουν ποτέ από εδώ» - Η "μπηχτή" της Φαίης Σκορδά

«Τι έχεις κάνει; Πότε;» - Άφωνος ο Ετεοκλής Παύλου με την αποκάλυψη της Ελένης Χατζιδου για την γυμνή φωτογράφιση