«Φλερτάρω με την παρουσίαση...» - Η αποκάλυψη του Θανάση Αλευρά για τη συνεργασία του με την Κατερίνα Παπουτσάκη

Τι ανέφερε για τον Νίκο Μουτσινά

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ
NDP PHOTO/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, έκανε το πρωί της Πέμπτης 16/11, ο Θανάσης Αλευράς, ο οποίος μεταξύ άλλων απάντησε στα σενάρια περι τηλεοπτικής συνεργασίας με την Κατερίνα Παπουτσάκη. Ο ηθοποιός σχολίασε και την αποχή του Νίκου Μουτσινά από την τηλεόραση αλλά και την κινηματογραφική συνύπαρξη τους στην ταινία "Τα Βαφτίσι".

Η αποκάλυψη του Θανάση Αλευρά για τη συνεργασία του με την Κατερίνα Παπουτσάκη

«Δεν είναι θέμα αισιοδοξίας ή χαράς, είναι θέμα ότι δεν παίρνω και πολύ στα σοβαρά τους ανθρώπους, εμένα, ούτε και τη ζωή. Μου αρέσει να κάθομαι απέναντι, να την παρατηρώ και να γελάω μαζί της, γιατί έτσι ισορροπεί το δύσκολο και δεν μοιάζει βουνό» ανέφερε ο Θανάσης Αλευράς.

Δείτε επίσης: «Είσαι ερωτεύσιμος», «Με θες;» - Η αντίδραση του Θανάση Αλευρά στο "πέσιμο" της Κατερίνας Καινούργιου

«Φλερτάρω με την παρουσίαση. Συζητάμε όντως κάτι με την Κατερίνα Παπουτσάκη για κάτι που μας πρότειναν αλλά θα δούμε αν βρει χώρο φέτος. Αν νιώσω ότι είναι κάτι που μπορώ να το κάνω καλά, γιατί όχι; Δεν θα πάω να μιμηθώ κανέναν άλλο, θα έχω τον δικό μου τρόπο» πρόσεσε.

«Ο Νίκος καλά κάνει και απέχει από την τηλεόραση. Ανυπομονώ για τα Βαφτίσια, ήταν η πρώτη μας θεατρική δουλειά μαζί και λατρεύω τον ρόλο. Θα μαζευτούμε όλη αυτή η παρέα, το γύρισμα θα είναι σχεδόν επικίνδυνο» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αποκάλυψη για τις ερωτικές του προτιμήσεις

«Εγώ το συνειδητοποίησα καιρό πριν απλά δεν ήξερα τι να κάνω. Λες: έχω αυτόν τον μαγνήτη, που τραβάει τους λάθος ανθρώπους. Είναι τόσο εύκολο να κατηγορήσεις τους άλλους αλλά στ’ αλήθεια έλκουμε έναν καθρέφτη μας με έναν τρόπο» δηλώνει ο Θανάσης Αλευράς.

«Κάθε μας σχέση, κάθε συνάντηση έχει να μας κάνει ένα μάθημα» τονίζει.

«Εγώ είχα πολύ μεγάλη δυσκολία στο να συνδεθώ και διάλεγα ανθρώπους που είχαν την ίδια δυσκολία με μένα. Παιδευόμουν. Κάποια στιγμή, επειδή για πολλά χρόνια έδινα όλη μου τη δύναμη στη δουλειά, αν δεν έχεις μια ισορροπία στη ζωή σου, μία προσωπική ζωή, όλο αυτό δεν φτάνει. Αρχίζει και μπατάρει το πράγμα» εξομολογείται ο Θανάσης Αλευράς.

«Γυρίζεις σπίτι και δεν είσαι χαρούμενος, δεν σου φτάνει. Εκεί μετά τα 30 άρχισε το μυαλό να πήζει και να ψάχνω τι δεν πάει καλά. Νομίζω ότι είμαι σε καλό δρόμο» παραδέχεται ο ηθοποιός.

«Με τους φίλους συνδεόμουν μια χαρά. Ίσως γιατί δεν φοβόμουν» είπε κλείνοντας το θέμα ο Θανάσης Αλευράς.