«Του είπα όλα μου τα θέματα και μου έγραψε ένα τραγούδι...» - Τι αποκαλύπτει η Απόστολία Ζώη για τη γνωριμία της με τον Βασίλη Καρρά

«Μου έχει τύχει δύσκολη συνεργασία με πασίγνωστο καλλιτέχνη»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Αποκαλύψεις στην καμερα της εκπομπή Πρωινό Σουσού έκανε, η Αποστολία Ζώη, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 16/11. Η τραγουδίστρια μίλησε για την γνωριμία της με τον Βασίλη Καρρά αλλά και για τη δύσκολη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με έναν πολύ γνωστό συνάδελφό της.

Η αποκάλυψη της Απόστολίας Ζώη για τη γνωριμία της με τον Βασίλη Καρρά

«Εγώ είμαι πολύ εσωστρεφής άνθρωπος. Δεν μοιράζομαι τα μυστικά μου ιδιαίτερα, είμαι σφήκα σε αυτό. Τον είχα βρει ένα βράδυ, με ρώτησε "τι κάνεις, μικρή;", του είπα όλα μου τα θέματα και μου έγραψε επί τόπου ένα τραγούδι» αποκαλύπτει η Αποστολία Ζώη.

«Δεν το ξεχνάω αυτό. Δεν το ‘χω βγάλει, πρέπει να το βρω αυτό, υπάρχει σε κάποιο κινητό. Είναι ένας άνθρωπος που σου βγάζει από μέσα σου όλη την ειλικρίνεια σε δευτερόλεπτα. Έχει χάρισμα» πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Δείτε επίσης: Με ξύλινη κουζίνα και μεγάλο χτιστό τζάκι - Το εντυπωσιακό σπίτι της Αποστολίας Ζώη στην Κηφισιά

«Θέλω να είναι καλά, να μην είναι τίποτα το σοβαρό. Και αν είναι κάτι σοβαρό, να φύγει γρήγορα από πάνω του, να είναι περαστικά όλα και να επιστρέψει σιδερένιος»

«Μου έχει τύχει δύσκολη συνεργασία με πασίγνωστο καλλιτέχνη που μεσουρανεί μέχρι και σήμερα. Που ο καθένας πιστεύει ότι είναι καβάλα στο άλογο και όλοι οι άλλοι πρέπει να είναι από κάτω. Δεν μπορώ να πω όνομα, γιατί θα πέσουν αγωγές και δεν θέλω» δήλωσε η Αποστολία Ζώη.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η εξομολόγησή της για την απώλεια των γονιών της

«Χρειάστηκε να κάνω ψυχοθεραπεία αφού έχασα και τον μπαμπά μου. Στο μνημόσυνο της μητέρας μου μαθαίνουμε ότι ο πατέρας μου έχει καρκίνο. Δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω αυτό το πράγμα, χρειαζόμουν βοήθεια. Μαθαίνεις να ζεις με την απώλεια. Το πρώτο διάστημα είναι περίεργα. Αυτή η κλήση που λέμε προς την μαμά ή τον μπαμπά, υπάρχουν ακόμα τα τηλέφωνά τους στο κινητό μου, απλά δεν χρησιμοποιούνται», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Για την προσωπική της ζωή εξομολογήθηκε: «Δεν θα ήθελα να είμαι με έναν άνθρωπο για να χωρίσω παρακάτω, οπότε δεν το έχω τολμήσει. Έχω πλησιάσει στον γάμο, αλλά δεν το έχω τολμήσει. Με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη όταν κάναμε το ντουέτο μας είχαν χρεώσει ότι είμαστε ζευγάρι. Καμία σχέση, είμαστε φίλοι 500 αιώνες».

Στο τέλος μίλησε για τον εμμονικό της θαυμαστή: «Τις περισσότερες φορές υπήρχαν άνθρωποι που ερχόντουσαν στο μαγαζί που δούλευα, μπορεί να ήταν λίγο παραπάνω έντονοι, αλλά ήταν ελεγχόμενο. Κάποια στιγμή ένας εμμονικός θαυμαστής ήρθε έξω από το σπίτι μου ήταν πάρα πολύ τρομακτικό, έχω φύγει πλέον από αυτό το σπίτι. Υπήρχαν βράδια που δεν πήγε στο σπίτι, πέρασα απ’ έξω τον είδα και έφυγα».