Βιάζεται να τον κρατήσει στην αγκαλιά της - Η ''πρόβα'' της Γιούλικας Σκαφιδά με το καρότσι του γιου της

Όλα έτοιμα για το νέο μέλος!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Γιούλικα Σκαφιδά διανύει μια πολύ όμορφη και πρωτόγνωρη περίοδο στη ζωή της, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί κάτι, που η ίδια η ηθοποιός αποκάλυψε πριν από λίγους μήνες μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

Ο καιρός περνάει και έτσι σιγά σιγά η εγκυμονούσα προετοιμάζεται για τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της. Η πρώτη άλλωστε έχει συμβεί, καθώς η ηθοποιός έχει φτιάξει το παιδικό δωμάτιο του μικρού της (δείτε το εδώ).

Η βόλτα της Γιούλιας Σκαφιδά με το καρότσι του γιου της

Την Τετάρτη (15/11) μάλιστα η Γιούλικα Σκαφιδά δημοσίευσε ένα βίντεο στο λογαριασμό της στο instagram, στο οποίο τη βλέπουμε να έχει βγάλει βόλτα το σκυλάκι της μαζί με το καρότσι του μωρού, κάνοντας τις ''πρόβες'' της για όταν γεννηθεί ο γιος της.

Η εξομολόγηση για την εγκυμοσύνη

«Το μωρό δεν το είχαν σκεφτεί ποτέ, όπως και το ότι θα γίνω ηθοποιός. Η αδελφή μου έχει ένα μωράκι 2 ετών, από τότε που γεννήθηκε μου που τώρα είναι δύο ετών άρχισα να το σκέφτομαι έντονα. Τότε είχα αρχίσει και είχα κάποιους εφιάλτες ότι είμαι έγκυος και πρέπει να πάω στο θέατρο και σκεφτόμουν που θα αφήσω το παιδί. Μετά ξυπνούσα, καταλάβαινα ότι ήταν όνειρο και ηρεμούσα», εξομολογήθηκε αρχικά.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι, δουλεύω πολύ, προσέχω πολύ, κάνω τη ζωή μου κανονικά. Είμαι τυχερή, έχω εύκολη εγκυμοσύνη. Έχω πάρει 6 κιλά μέχρι στιγμής. Δεν έχω γίνει ευσυγκίνητη, οι φίλοι μου με λένε παγοκολόνα, οι ορμόνες μου είναι σε καλή κατάσταση ακόμα», αποκάλυψε σε άλλο σημείο.

«Το νιώθω το μωρό πολύ έντονα, είναι ένα πολύ ζωηρό έμβρυο. Μου έκλεψαν το αμάξι κάτω από το σπίτι μου και δεν μπορούσα να ανέβω στη μηχανή λόγω εγκυμοσύνης, οπότε πήρα το λεωφορείο και κατάλαβα ότι είναι χειρότερο το παιδί, οπότε πήρα την μηχανή, μια φορά όμως», είπε.

Όσον αφορά το όνομα του μωρού της, αποκάλυψε: «Το όνομα του γιου μου είναι Άγγελος. Έτσι λένε τον μπαμπά μου. Είμαστε μόνο γυναίκες στην οικογένεια. Είμαστε τρεις και οι δυο έκαναν τέσσερις εγγονές»

Ενώ όπως έκανε γνωστό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου, ενώ δεν έχει φτιάξει ακόμη το παιδικό δωμάτιο.