Αδιανόητο: Θαμώνας έπιασε από τον λαιμό τον Βασίλη Τερλέγκα την ώρα που τραγουδούσε στη σκηνή (Βίντεο)

Οι πρώτες δηλώσεις του τραγουδιστή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Βασίλης Τερλέγκας αυτό το διάστημα βρίσκεται στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στην Αυστραλία, στο πλαίσιο της περιοδείας του. Πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται κάθε φορά για να τον παρακολουθήσει και να διασκεδάσει με τα τραγούδια του. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας του εμφάνισης ωστόσο, ένα τρομακτικό σκηνικό έλαβε χώρα.

Ο καλλιτέχνης ξεστόμισε τα εξής λόγια: «Μωρό μου, Παναγία μου…» σε μία γυναίκα από την παρέα που βρισκόταν μπροστά του, κάτω από τη σκηνή και εκείνη την ώρα ένας άντρας, από την ίδια παρέα σηκώθηκε, ανέβηκε πάνω και τον έπιασε από το λαιμό.

Δείτε επίσης: Ολοκληρώθηκε ο πλειστηριασμός για το σπίτι του Βασίλη Τερλέγκα - Πόσο πουλήθηκε

Οι πρώτες δηλώσεις του Βασίλη Τερλέγκα μετά τον καβγά στην Αυστραλία

Ο ίδιος μίλησε το απόγευμα της Πέμπτης 16/11 στην εκπομπή του ALPHA, T-Live, εξηγώντας τι συνέβη και ποια είναι η κατάστασή του: «Μου ζήτησε το παλικάρι ένα τραγούδι και του είπα "θα το πω μετά" και στεναχωρήθηκε που του είπα ότι θα το πω μετά. Πήγε να μου πάρει το σταυρό λέει γιατί δεν του είπα το τραγούδι. Δεν με χτύπησε. Πολύ καλό παιδί ήταν. Απλώς, δεν του το είπα στην ώρα του… Τίποτα… Όλοι ήταν μεθυσμένοι, πετάγανε λουλούδια, χαμός στο ίσωμα. Τον γνωρίζω τον άνθρωπο. Είναι φίλοι μου παιδιά, έρχονται στην Αθήνα και με βλέπουν αυτοί… Όλη η παρέα αυτή. Δεν χειροδίκησε ο άνθρωπος ούτε με χτύπησε ούτε με άγγιξε το παιδί με κακή προαίρεση. Ίσα ίσα που του μίλαγα μετά. Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλα που έχω τραβήξει. Και είναι και φίλοι μου, έτσι; Όσο γνωστοί είναι, τόσες απαιτήσεις έχουν μερικές φορές. Δεν είναι κακό αυτό», είπε.

Στην εκπομπή προβλήθηκε, μάλιστα, το βίντεο με το σκηνικό.