«Υπήρχε μεγάλη συγκίνηση...» - Οι δηλώσεις του αδερφού του Αργύρη Πανταζάρα για τον γάμο του με την Σίσσυ Τουμάση

Τι είπε για τις φωτογραφίες

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Υπήρχε μεγάλη συγκίνηση...» - Οι δηλώσεις του αδερφού του Αργύρη Πανταζάρα για τον γάμο του με την Σίσσυ Τουμάση

Δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό Σουσού, έκανε ο αδερφός του Αργύρη Πανταζάρα, Νίκος, το πρωί της Πέμπτης 16/11, ο οποίος ήταν και ο φωτογράφος, στον γάμου του με την Σίσσυ Τουμάση. Το ζευγάρι, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στη Κωνσταντινούπολη, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Οι δηλώσεις του αδερφού του Αργύρη Πανταζάρα για τον γάμο του με την Σίσσυ Τουμάση

«Εγώ είμαι φωτογράφος γάμου, οπότε ο χρόνος είναι περιορισμένος. Το ζευγάρι πήρε την απόφαση πριν το Πάσχα», είπε αρχικά ο Νίκος Πανταζάρας.

«Κατάφεραν να το κρατήσουν κρυφό γιατί δεν το έλεγαν σε κανέναν. Το ήξερα μόνο το οικογενειακό μας περιβάλλον. Το μυστήριο έγινε σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο, γύρω στα 25 άτομα, ελάχιστοι φίλοι και οικογένεια. Η κουμπάρα στον γάμο ήταν μια φίλη της Σίσσυς και ήρθε από το εξωτερικό. Δεν γνωρίζω πώς έγινε γνωστό μετά, ίσως από κάποιο story στα social media. Εγώ δεν κατέβασα τις φωτογραφίες, ήταν Story.» πρόσθεσε.

Στο τέλος Νίκος Πανταζάρας είπε: «Υπήρχε μεγάλη συγκίνηση, ήταν ευχάριστο για εμένα, ήμουν πολύ πολύ χαρούμενος».

Δείτε εδώ τι είπε:

Η πρώτη αντίδραση του Αργύρη Πανταζάρα μετά το γάμο του

Ο ηθοποιός ήταν με το αυτοκίνητο, όταν προσπάθησε ο ρεπόρτερ της εκπομπής να τον σταματήσει, για να του ευχηθεί, αλλά και να μάθει κάτι παραπάνω για το γεγονός, ωστόσο εκείνος δε σταμάτησε. Παρόλα αυτά, χαιρέτησε το δημοσιογράφο, αλλά του έκανε και το σήμα της νίκης, κάτι που θα μπορούσε να ερμηνευτεί και ως κάτι πολύ θετικό, και ως επιβεβαίωση της είδησης (δείτε πως επιβεβαίωσε το γεγονός η Σίσσυ Τουμάση). Αν και, όπως θα παρατηρήσετε στο βίντεο που ακολουθεί, ο ηθοποιός δε φαίνεται να φοράει βέρα.