My Style Rocks (16/11): «Είναι σαν να έπεσες μέσα σε ασβέστες» - Ένταση στο πλατό με την εμφάνιση της Μορτασίας

Δείτε την αντίδραση της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
My Style Rocks (16/11): «Είναι σαν να έπεσες μέσα σε  ασβέστες» - Ένταση στο πλατό με την εμφάνιση της Μορτασίας

Ένα ακόμη επεισόδιο γεμάτο ανατροπές παρακολουθήσαμε το μεσημέρι της Πέμπτης 16/11, στην εκπομπή μόδας My Style Rocks. Σήμερα, λοιπόν, όπως και κάθε άλλη φορά, δεν έλειψαν οι εντάσεις στο πλάτο. Οι τόνοι ανέβηκαν με πρωταγωνίστρια τη Μορτασία.

Ένταση με την εμφάνιση της Μορτασίας

«Δεν ξέρω αν το έχεις φτιάξει μόνη σου, αν το είχες πάρει απο έναν σχεδιαστή δεν θα το έλεγες σετ; Πες μου πως να σε βαθμολογίσω... Μοιάζεις σαν τη μαμά μου που κάθε χρόνο ασβεστώνει τα πεζοδρόμια.» ανέφερε αρχικά η Διονυσία.

«Είναι σαν να έχει κάπου ασβέστες και να έπεσες μέσα» πρόσθεσε η Ντένη.

Η παίκτρια δεν φάνηκε να εκτιμά την κριτική των υπλόποιπων κοριτσιών με αποτέλεσμα να νευριάσει και να δημιουργηθεί ένταση ανάμεσα τους.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το εντυπωσιακό Outfit της Ντένης στο Gala

Η παίκτρια επέλεξε να φορέσει μια κατασκευή από πέρλες στο κεφάλι της, ένα σέξι φόρεμα με κοψίματα και λευκές μπότες. Το outfit αυτό το διάλεξε για να πάει στα μουσικά βραβεία ως στυλίστρια που έχει ντύσει μια τραγουδίστρια.

Οι κριτές έμειναν άφωνοι. O Δημήτρης Σκουλός ενθουσιάστηκε με την εμφάνιση «Ήρθε το είδωλο, υπέροχή δεν έχω λόγια. Είσαι ένα πάραδειγμα για της γυναίκες εκεί έξω. Ακομπλεξάριστη, χαρούμενη γυναικάρα, είδωλο. Ντενάρα!» και φυσικά στο τέλος την επιβράβευσε με ένα τεσσάρι.

Δείτε εδώ την εμφάνιση της: