«Θα μπορούσε αυτή να ήταν η καταστροφή της» - Το σχόλιο της Ελένης Χατζίδου για την Ιωάννα Μαλέσκου

Σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Θα μπορούσε αυτή να ήταν η καταστροφή της» - Το σχόλιο της Ελένης Χατζίδου για την Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ελένη Χατζίδου με την ομάδα του BreakfastStar σχολίασαν σήμερα Παρασκευή 17/11, τις δηλώσεις που έδωσε οι Ιωάννα Μαλέσκου στις τηλεοπτικές κάμερες όταν την συνάντησαν σε δημόσια έξοδο της χωρίς τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά και την κόρη της.

Η παρουσιάστρια μίλησε τόσο για το νέο της ρόλο, αυτό της μαμάς αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, τα οποία όπως έχει δηλώσει θέλει να είναι σωστά - δείτε εδώ τη συνέντευξη της.

Τα σχόλια της Ελένης Χατζίδου και του BreakfastStar για την Ιωάννα Μαλέσκου

«Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει προτάσεις και δεν τις συζητάει μπροστά στις κάμερες, γιατί δεν ξέρει και η ίδια ακόμη τι θέλει να κάνει», ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεων της.

«Η Ιωάννα Μαλέσκου θα μπορούσε να έχει πέσει στην παγίδα, οποιοσδήποτε θα είχε πέσει στην παγίδα, που έχει έρθει στην Αθήνα, έχει συζητηθεί τόσο πολύ από το άγχος να μη φύγει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, να έχει πει το ναι με την πρώτη πρόταση», σχολίασε σε άλλο σημείο η τραγουδίστρια.

«Το έχουμε δει αλλά δεν θέλω να πω ονόματα. Θα μπορούσε να έχει πει το ναι στην πρώτη εκπομπή που θα της είχε προταθεί και αυτή να ήταν η καταστροφή της», συμπλήρωσε.

«Είναι συνειδητοποιημένη, θέλει να επιστρέψει σωστά. Είπε ότι θέλει να προσέξει πάρα πολύ καλά τις επιλογές της, δεν απαντάει για το Big Brother. Εγώ ξεκάθαρα κατάλαβα ότι έχει συζητήσει με κάτι από τα δύο. Από τη στιγμή που δεν διέψευσε κάτι, θεωρώ ότι υπάρχει τηλεοπτικό παρασκήνιο πίσω από αυτό», σχολίασε από την άλλη ο σύζυγός της και συμπαρουσιαστής της στην εκπομπή του STAR, Ετεοκλής Παύλου.