Γονείς για πρώτη φορά ο Γιώργος Πιλίδης και η Όλγα Καρπουζίδου - Το κράτησαν κρυφό για εννέα μήνες

Να τους ζήσει το μωράκι τους!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Γιώργος Πιλίδης και η σύντροφός του, Όλγα Καρπουζίδου, πριν από λίγες ημέρες ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, μετά από πολλά χρόνια σχέσης. Εκείνος την περίμενε ντυμένος στα μαύρα και εκείνη έφτασε συνοδευόμενη από τον πατέρα της με το φουντωτό της νυφικό και στρας στο πλευρό του (δείτε εδώ βίντεο από το μυστήριο και τον πρώτο τους χορό στο γλέντι).

Λίγες μέρες αργότερα όμως, ανακοινώθηκαν μερικά ακόμη ευχάριστα νέα για το ζευγάρι. Έγιναν γονείς! Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, η 21χρονη ήταν έγκυος και οι δυο τους κατάφεραν να το κρατήσουν κρυφό για εννέα ολόκληρους μήνες με απόλυτη επιτυχία, παρόλο που οι κάμερες προσπαθούσαν να τους τσακώσουν σε διάφορες στιγμές τους λόγω της αναγνωρισιμότητας του πυγμάχου εξαιτίας του Survivor All Star.

Όλη η αλήθεια για την εγκυμοσύνη της Όλγας Καρπουζίδου και το παιδί του Γιώργου Πιλίδη

Σύμφωνα, μάλιστα, με τις ίδιες πληροφορίες, αυτός είναι και ο λόγος που ο αθλητής έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης, προσπαθώντας να επικοινωνήσει με την καλή του, καθώς αγωνιούσε να μάθει νέα για εκείνη, αλλά και το μωρό που περίμεναν! Η Όλγα Καρπουζίδου γέννησε δύο μήνες πριν τον γάμο τους και έτσι είχαν δίπλα τους το μωρό τους την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους.

Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση

Λίγο πριν φύγει για τελευταία φορά με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, βέβαια, τους "πέτυχε" σε έξοδό τους σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων την ώρα που έκαναν τα τελευταία τους ψώνια πριν ταξιδέψει.

Και οι δύο ήταν ντυμένοι στα μαύρα, με εκείνη να τραβά το βλέμμα όλων πάνω της, με τα μακριά της μαλλιά και την ομορφιά της, καθώς "έλαμπε" χωρίς να φοράει πολύ μακιγιάζ ή έντονα ρούχα.

Γιώργος Πιλίδης  Όλγα Καρπουζίδου

Γιώργος Πιλίδης κοπέλα

Γιώργος Πιλίδης σύντροφος