Το ολόκληρο βίντεο από την άγρια επίθεση θαμώνα στον Βασίλη Τερλέγκα - Πως ξεκίνησε ο τσακωμός και τι συνέβη

Σκηνές βίας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στην πρόσφατη εμφάνιση, που έκανε ο Βασίλης Τερλέγκας στην Αυστραλία είδαμε τον τραγουδιστή να μπλέκεται σε έναν τσακωμό την ώρα, που βρισκόταν κοντά στους θαμώνες με το βίντεο να προκαλεί τρόμο (δείτε εδώ).

Το πρώτο σενάριο σχετικά με τον λόγο, που ο θαμώνας επιτέθηκε στον τραγουδιστή ήταν γιατί ο Τερλέγκας είπε: «Μωρό μου, Παναγία μου» στη συνοδό του, ενώ η άλλη εκδοχή αναφέρει, πως ο Τερλέγκας δεν είπε την παραγγελία ενός κομματιού με αποτέλεσμα να του επιτεθεί ο θαμώνας.

Δείτε επίσης: Ολοκληρώθηκε ο πλειστηριασμός για το σπίτι του Βασίλη Τερλέγκα - Πόσο πουλήθηκε

Ολόκληρο το βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης στον Βασίλη Τερλέγκα

Μέσα από ένα νέο βίντεο, που εξασφάλισε το Πρωινό την Παρασκευή (17/11) βλέπουμε πιο ολοκληρωμένα τη στιγμή της επίθεσης με τον Βασίλη Τερλέγκα, τον θαμώνα και την προσπάθεια του κοινού να μπει στη μέση.

Οι πρώτες δηλώσεις του Τερλέγκα μετά τον καβγά

Ο ίδιος μίλησε το απόγευμα της Πέμπτης 16/11 στην εκπομπή του ALPHA, T-Live, εξηγώντας τι συνέβη και ποια είναι η κατάστασή του: «Μου ζήτησε το παλικάρι ένα τραγούδι και του είπα "θα το πω μετά" και στεναχωρήθηκε που του είπα ότι θα το πω μετά. Πήγε να μου πάρει το σταυρό λέει γιατί δεν του είπα το τραγούδι. Δεν με χτύπησε. Πολύ καλό παιδί ήταν. Απλώς, δεν του το είπα στην ώρα του… Τίποτα… Όλοι ήταν μεθυσμένοι, πετάγανε λουλούδια, χαμός στο ίσωμα. Τον γνωρίζω τον άνθρωπο. Είναι φίλοι μου παιδιά, έρχονται στην Αθήνα και με βλέπουν αυτοί… Όλη η παρέα αυτή. Δεν χειροδίκησε ο άνθρωπος ούτε με χτύπησε ούτε με άγγιξε το παιδί με κακή προαίρεση. Ίσα ίσα που του μίλαγα μετά. Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλα που έχω τραβήξει. Και είναι και φίλοι μου, έτσι; Όσο γνωστοί είναι, τόσες απαιτήσεις έχουν μερικές φορές. Δεν είναι κακό αυτό», είπε.

Στην εκπομπή προβλήθηκε, μάλιστα, το βίντεο με το σκηνικό.