«Δεν γνώριζε τίποτα! Μέχρι την τελευταία στιγμή νόμιζε ότι έχει...» - Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση του Γιώργου Αγγελόπουλου για τον θάνατο της μητέρας του

«Φέτος από το Δεκέμβριο που ήρθε να κάνει κάποιες εξετάσεις...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν γνώριζε τίποτα! Μέχρι την τελευταία στιγμή νόμιζε ότι έχει...» - Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση του Γιώργου Αγγελόπουλου για τον θάνατο της μητέρας του

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, την Παρασκευή 17/11, επισκέφθηκε την Ελένη Μενεγάκη στο πλατό της στο MEGA, μαζί με την σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση (δείτε εδώ την αντίδραση της παρουσιάστριας μόλις αντίκρισε την εγκυμονούσα), και συζήτησε μαζί της αναλυτικά για όλα.

Δεν δίστασε, μάλιστα να αναφερθεί και σε ένα θέμα που τον πονά πολύ, την απώλεια της μητέρας του. Η κυρία Ουρανία άντεξε για να δει τον γιο της να παντρεύεται την γυναίκα των ονείρων του, ωστόσο μία μέρα μετά τον γάμο έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας τον ίδιο στο πένθος.

"Λύγισε" ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τον θάνατο της μητέρας του

«Η μητέρα μου είχε μία πολυετή ταλαιπωρία. Λίγο την έπιανε, λίγο την άφηνε. 20 χρόνια. Πέρυσι είχαμε ένα πολύ δύσκολο τρίμηνο. Φέτος από το Δεκέμβριο που ήρθε να κάνει κάποιες εξετάσεις, το ένα έφερε το άλλο και έμεινε 6 μήνες πέρα δώθε στο νοσοκομείο και τρεις μήνες μέσα. Ήταν πολύ δύσκολο καλοκαίρι, πολύ δύσκολη χρονιά, γιατί φτάσαμε Νοέμβριο. Τα καλοκαίρια που πήγαινα στη Σκιάθο για τη δουλειά μου, φέτος δεν πήγα καθόλου. Έπρεπε να είμαι πέρα δώθε στο νοσοκομείο, παίζοντας έναν ρόλο θεατρικό καθαρά, γιατί δεν γνώριζε τίποτα και έπρεπε να πονηρέψω τον καθένα.

Κατά τη δική μου γνώμη δεν έπρεπε να γνωρίζει ακριβώς τι συμβαίνει, γιατί οι άνθρωποι αυτοί αισθάνονται, αλλά η ψυχολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Είχε τύχει κάνα δυο φορές να πέσουν χαρτιά στα χέρια της και της έλεγα "λάθος όνομα". Μέχρι την τελευταία στιγμή νόμιζε ότι έχει κάποιο κάταγμα. Έγινε για τρεις μήνες περίπου ένα μείγμα πραγμάτων και δύσκολων συναισθημάτων. Έπρεπε να διαχειριζόμαστε με τον Τάσο Ντούγκα στον Φύλακα Άγγελο υποθέσεις κακοποιήσεων παιδιών, έπρεπε να είμαι κοντά στη μητέρα μου με ό,τι συνεπάγεται αυτό και είχα και μία προετοιμασία ενός γάμου με τη Δήμητρα», δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος αρχικά και πρόσθεσε:

«Το καλοκαίρι που είπαμε να παντρευτούμε. Ήταν δύο μήνες πριν από τον γάμο. Ονειρευόταν σαν μάνα να είναι εκεί. Όταν ξέρεις την αλήθεια είναι δύσκολο και σε μία έξυπνη γυναίκα, δηλαδή δεν την κορόιδευες εύκολα. "Πάταγα" στην εγκυμοσύνη ότι πρέπει να βιαστούμε με τον γάμο και να μην καταλάβει ότι μετρά αντίστροφα ο χρόνος για την ίδια».

Δείτε επίσης: Οι στερήσεις, η απώλεια του συζύγου της και το μίνι μάρκετ στη Σκιάθο - Ποια είναι η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, Ουρανία