Στην παραλία μετά το Πρωινό - Βίντεο από τις βουτιές του Γιώργου Λιάγκα στα παγωμένα νερά

"Δώρο" στον εαυτό του μετά την πίεση της δουλειάς

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Γιώργος Λιάγκας αγαπά τη θάλασσα και λατρεύει να περνά τον χρόνο του δίπλα στο κύμα, ακόμη και τους χειμερινούς μήνες. Έχει δηλώσει, μάλιστα, πως κολυμπά ακόμη κι όταν το νερό είναι παγωμένο και ο κόσμος παραμένει κλεισμένος στα σπίτια του δίπλα σε τζάκια.

Μπορεί μέχρι τώρα ο καιρός να ήταν ευνοϊκός, αφού και στις αρχές του Νοέμβρη η θερμοκρασία έφτανε τους 28 βαθμούς, γεγονός που διευκόλυνε τον παρουσιαστή, όμως ακόμα και τώρα που έχουν μπει τα πρώτα κρύα (δείτε εδώ την προειδοποίηση ΕΜΥ και meteo για τα πρώτα χιόνια) ο ίδιος συνεχίζει κανονικά τα μπάνια του.

Οι βουτιές του Γιώργου Λιάγκα στη θάλασσα Νοέμβρη μήνα

Την Παρασκευή 17/11, μάλιστα, μετά το τέλος της εκπομπή του στο κανάλι του ΑΝΤ1, Πρωινό, έβαλε το μαγιό του και μπήκε στη θάλασσα. Δημοσίευσε και βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εξηγώντας στους ακόλουθούς του πως αυτό είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει κανείς στον εαυτό του μετά από μία πιεστική και κουραστική ημέρα.

Δείτε επίσης: Τι θα πει στο κρίσιμο ραντεβού με τον ΑΝΤ1

Πόσο κοστίζει το χλιδάτο σκάφος του

Πολλές φορές ο παρουσιαστής, παίρνει και το σκάφος του για βόλτα και μέσα από το προφίλ του στο Instagram έχουμε δει φωτογραφίες και βίντεο πάνω σε αυτό και όπως έχουμε διακρίνει είναι πολύ εντυπωσιακό.

Πρόκειται για ένα μεγάλο φουσκωτό σκάφος, το οποίο εντυπωσιάζει όποιον το παρατηρεί. Όπως, μάλιστα, γράφει το koolnews κοστίζει περίπου 170.000 ευρώ, μαζί με τις 300άρες μηχανές που διαθέτει, είναι μάρκας Technohull και πιάνει πάνω από 70 κόμβους την ώρα.