Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: «Θα τρελαθώ, θα αλλάξω όνομα και θα μεταμφιεστώ!»

Ο καλλιτέχνης της δεκαετίας του 80 τρελάθηκε που έγινε παππούς!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Credits: Κώστας Καπαρελιώτης
Credits: Κώστας Καπαρελιώτης

«Θα τρελαθώ, θα αλλάξω όνομα και θα μεταμφιεστώ! Για φαντάσου, να βγει κανένας πιτσιρικάς και να τον κάνω ροκά, πλάκα θα έχει», δήλωνε άλλοτε ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος στο ενδεχόμενο να γίνει παππούς και κοίτα πως αλλάζουν τα πράγματα... Οι φετινές γιορτές θα είναι διαφορετικές αφού εδώ και 2,5 μήνες έγιναν ραγδαίες αλλαγές στη ζωή του. Δεν μιλάμε μόνο καλλιτεχνικά, αλλά και στα προσωπικά του, απ' όταν δηλαδή έγινε παππούς!

Η κόρη του, Ιωάννα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, που άλλαξε τις... ισορροπίες και τις συνήθειες στο σπιτικό τους. Πάνες, καρότσια και βόλτες έχουν μπει πλέον στην καθημερινότητα του συνθέτη και τραγουδιστή της δεκαετίας του 80 που γνώρισε μεγάλες δόξες, αλλά σήμερα το μόνο που τον αφορά είναι τα παιχνίδια με το μωρό...

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος που κάνει live εμφανίσεις κάθε Παρασκευή βράδυ σε κεντρικό μαγαζί της Γλυφάδας μαζί με την Σαμπρίνα δηλώνει: «Είμαι τρελαμένος με τον εγγονό μου», αποκλειστικά στο youweekly.gr και συμπληρώνει: «Το μωρό της Ιωάννας μου άλλαξε την ζωή μου». Ακόμα και άυπνος να είναι, όπως λέει, πάντα θα βρει τον χρόνο μέσα στην ημέρα για τον εγγονό του και δεν τον νοιάζει καθόλου που οι φίλοι του τον φωνάζουν χαζοπαππού.

Τι δήλωνε στο παρελθόν ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος για το ενδεχόμενο να γίνει παππούς

Βέβαια πριν από λίγα χρόνια, όταν ακόμα ήταν μακρινό το ενδεχόμενο να ζήσει αυτή την ευτυχία, είχε... διαφορετική άποψη και δήλωνε πως θα αλλάξει όνομα όταν ακούσει τη λέξη «παππούς» -προφανώς αστειευόμενος. Αμέσως μετά δεν έκρυβε το ενδιαφέρον του και αναρωτιόταν πως θα είναι να έχει έναν πιτσιρικά στη ζωή του, και να του μαθαίνει κιθάρα. Ας δούμε τι δήλωνε στο YOU για την κόρη του, με αφορμή μία παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί όταν τους είχαν δει μαζί στην παραλία.

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος κόρη
Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος σε παλαιότερη εμφάνιση με την κόρη του Ιωάννα
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Είχατε πει πρόσφατα ότι σας βλέπουν με την κόρη σας και λένε πως είστε ζευγάρι...

Το είχαν γράψει όταν ήμασταν στη Μύκονο. Πήγαινα στην Ψαρρού με την Ιωάννα και κάναμε μπάνιο, παίζαμε ρακέτες, μας βιντεοσκοπούν και λένε «Ωραίος ο Χαριτοδιπλωμένος κυκλοφορεί με το μωρό, που έχει και ωραία οπίσθια»... Μετά τους πήρα τηλέφωνο και το διόρθωσαν.

Σας έχει γνωρίσει αγόρι της;

Ναι, μου είχε γνωρίσει το πρώτο της αγόρι. Ήταν ένα παλικάρι με κάτι καδένες, ροκ τύπος, της έκανα καλαμπούρι: «Τον βαραίνει πολύ η καδένα, τον βλέπω και σκύβει». Ξενέρωσε και τον άφησε!

Λέτε στα παιδιά σας να παντρευτούν;

Όχι! Τους λέω να μην βιάζονται!

Φοβάστε να ακούσετε τη λέξη «παππούς»;

Θα τρελαθώ, θα αλλάξω όνομα και θα μεταμφιεστώ! Για φαντάσου, να βγει κανένας πιτσιρικάς και να τον κάνω ροκά, πλάκα θα έχει...