«Έχω κλάψει για γυναίκα...» - Η εξομολόγηση του Γιώργου Κοψιδά για τις ερωτικές απογοητεύσεις

«Έχω ψυχαναγκασμό με τα κάδρα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Έχω κλάψει για γυναίκα...» - Η εξομολόγηση του Γιώργου Κοψιδά για τις ερωτικές απογοητεύσεις

Για την προσωπική του ζωή, την εφηβική του ηλικία, τις ερωτικές απογοητεύσεις, τον βιγκανισμό αλλά και για τους ψυχαναγκασμούς του, μίλησε το πρωί της Παρασκευής ο Γιώργος Κοψιδάς στην εκπομπή Πάμε Δανάη, του Γιώργου Κρικοριάν.

Η εξομολόγηση του Γιώργου Κοψιδά για τις ερωτικές απογοητεύσεις

«Ήμουν το πιο ήσυχο παιδί που μπορούσε να υπάρξει, και πολύ συνεσταλμένο, εσωστρεφές και ντροπαλό. Καμπούριαζα για να μην ξεχωρίζω. Δεν ήμουν κοινωνικός, πήγα πρώτη φορά σε κλαμπ στα 19 μου. Ως παιδί είχα φόβο της πτώσης, δεν ξέρω από που πηγάζει αυτό» είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: «Με το ζόρι μιλάω στην εκπομπή σας» - Άναυδοι όλοι με τον Γιώργο Κοψιδά στον αέρα του Happy Day

«Έχω θετική προδιάθεση στον έρωτα αλλά έχω βιώσει και την αντίθετη πλευρά, την άρρωστη. Από υπερβολικό έρωτα είχα χάσει τον εαυτό μου. Δεν το είχα καταλάβει εγώ, το βίωνε ο άλλος. Εγώ νόμιζα ότι δίνω όσα περισσότερο μπορώ. Για παραπάνω από ένα χρόνο ήμουν διαλυμένος αλλά ήταν τεράστιο δώρο, ήταν σαν να έφαγα μια σφαλιάρα για να συνέλθω. Έχω κλάψει για γυναίκα. Έχω χτυπηθεί, έχω ζήσει το δράμα μου αλλά είναι κραυγή για αγάπη ουσιαστικά...» εξομολογήθηκε.

«Δούλεψα το θέμα που ενεργοποιούσε ο συγκεκριμένος άνθρωπος και λύθηκε μαγικά. Ήταν με έναν σκηνοθέτη που θεωρόυσα ότι ήταν πολύ αυτάρχικος» πρόσθεσε σε άλλο σημείο.

«Έχω ψυχαναγκασμό με τα κάδρα, ίσιωνα κάδρα σε ουρά στην εφορία... Αποφάσισα να γινώ vegan πριν 10 χρόνια. Μέχρι τότε τα έτρωγα όλα και θεωρούσα τον εαυτό μου φιλόζωο. Δεν έχω υπάρξει σε σχέση με κοπέλα που δεν ήταν vegan ή που δεν είχε ευαισθησία με τα ζώα. Και τώρα τα βρισκω με τη σχέση μου, δεν έχουμε κάποιο θέμα» ανέφερε.

Δείτε εδώ το βίντεο: