Φως στο Τούνελ: «Συγγνώμη συγκινήθηκα! Ένιωσα να πνίγομαι...» - "Λύγισε" στον αέρα του MEGA η Αγγελική Νικολούλη

"Έσπασε" η φωνή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φως στο Τούνελ: «Συγγνώμη συγκινήθηκα! Ένιωσα να πνίγομαι...» -

Το βράδυ της Παρασκευής 17/11 η Αγγελική Νικολούλη πραγματοποίησε άλλη μία ιδιαίτερη εκπομπή στο κανάλι του MEGA με το Φως στο Τούνελ. Οι υποθέσεις με τις οποίες ασχολήθηκε συγκλόνισαν το προηγούμενο διάστημα την ελληνική κοινωνία. Η μία από αυτές αφορούσε τον άτυχο Νικόλα, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ηλικία 19 ετών.

Για αυτή, λοιπόν, προβλήθηκε ένα βίντεο στον αέρα, εξηγώντας τι συνέβη, μαζί με στιγμές από τη ζωή του νεαρού άνδρα. Σε ένα στιγμιότυπο, μάλιστα, ο ίδιος παρουσιάστηκε να παίζει πιάνο. Αυτό ήταν και το σημείο που η παρουσιάστρια "λύγισε" στον αέρα και απολογήθηκε στη συνέχεια.

Δείτε επίσης: Ένα μαγαζί ολόκληρο την κοιτούσε - Το βαρύ ζεϊμπέκικο της Αγγελικής Νικολούλη σε μεγάλα κέφια

Η στιγμή που η Αγγελική Νικολούλη "έσπασε" στον αέρα του Φως στο Τούνελ

«Καλησπέρα, το χειροκρότημα φίλοι μου ήταν για έναν ταλαντούχο νέο γεμάτο όνειρα για τη ζωή. Ήταν 19 μόλις χρόνων. Δούλευε και σπούδαζε. Συγγνώμη συγκινήθηκα. Ένιωσα να πνίγομαι, γι' αυτό ένιωσα τον κόμπο», είπε χαρακτηριστικά με την φωνή της να "σπάει", ωστόσο αμέσως προχώρησε την εκπομπή και επικοινώνησε με την μητέρα του παιδιού.

Το ξέσπασμά της

Το βράδυ της Παρασκευής 10/11 στην έναρξη της εκπομπής Φως στο Τούνελ, η Αγγελική Νικολούλη έκανε αναφορά στην υπόθεση της Κυψέλης η οποία λύθηκε, με την αποκάλυψη πως την άτυχη Φαίη σκότωσαν η μητέρα της και η αδερφή της μαζί με την σπιτονοικοκυρά τους (δείτε σοκαριστικές μαρτυρίες για τη ζωή της πριν δολοφονηθεί).

Η παρουσιάστρια του MEGA λοιπόν, ξέσπασε μπροστά στην κάμερα λέγοντας πως επί δυο χρόνια στην εκπομπή τους φώναζαν με καταγγελίες και ντοκουμέντα για τα όσα συνέβαιναν στην Κυψέλη, ωστόσο κανείς δεν άκουγε.

«Αποκαλυπτικό είναι το Τούνελ αυτή τη νύχτα, θα έλεγα πως είναι μια γροθιά στο στομάχι της ίδιας της κοινωνίας. Ξεγυμνώνει ένα αρρωστημένο σύστημα που υποτίθεται πως ελέγχει κάποιες κοινωνικές υπηρεσίες στη χώρα μας για το αν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Επί δύο χρόνια το Τούνελ φώναζε, όχι με κραυγές, με ντοκουμέντα και σοβαρές καταγγελίες για αυτό το κολαστήριο εκεί στην Κυψέλη και κανείς δεν άκουγε. Καταφέραμε με μια σοβαρή έρευνα από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, κάτι μπερδέματα φοβερά, να φτάσουμε στον τάφο αυτής της άτυχης μητέρας. Στα αζήτητα, να της δώσουμε πίσω την ταυτότητα της. Την ταυτότητα που της στέρησαν εκείνοι που την πέταξαν, σαν να ήταν σκουπίδι, τυλιγμένη σε μια κουβέρτα στο κέντρο της Αθήνας», ανέφερε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη για την σοκαριστική υπόθεση της Κυψέλης.

Για να συνεχίσει σχετικά: «Μετά από πόρτα σε πόρτα, από γειτονιά σε γειτονιά ανοίξαμε στόματα και ακούστηκαν σοβαρές καταγγελίες. Μπήκε η βάση, ειδοποιήσαμε υπηρεσίες, εισαγγελείς, κοινωνικούς φορείς. Συνεχίστηκε μετά η έρευνα για να φτάσουμε να έχουμε τις διώξεις και να κατηγορούνται για δολοφονία ποιοι; Η ίδια της η μάνα, η αδελφή της και μια σπιτονοικοκυρά που τους έπινε το αίμα. Μια γυναίκα που στοίβαζε ανθρώπινες ψυχές σε εκείνον τον χώρο και κανείς δεν την ήλεγχε γιατί έλεγε μεγάλες κουβέντες. Για να μην λέω και γω πολλές, σε μια άγνωστη συνομιλία που είχαμε τότε, μας απειλούσε επειδή τολμήσαμε να την αναζητήσουμε. Επειδή διασκέδαζε και πέρναγε καλά».

«Θα την ακούσετε αυτή την γυναίκα, το πόσο προκλητική ήταν και το τι έλεγε για μια άλλη ακόμη γυναίκα που πέθανε εκεί στο σπίτι της ενώ την εμφάνιζαν ότι πέθανε αλλού. Άγρια πράγματα, φίλοι μου, αλλά και οι κοινωνία μας έχει αυτήν την εικόνα. Εμείς πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να τα διορθώνουμε» συμπλήρωσε στον αέρα της εκπομπής.