Εκτός I Love ΣουΚου η Μπέττυ Μαγγίρα: «Με φάγατε» - Με φωνές και χειροκρότημα ο Δημήτρης Μακαλιάς στη θέση της

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Εκτός I Love ΣουΚου η Μπέττυ Μαγγίρα: «Με φάγατε» - Με φωνές και χειροκρότημα ο Δημήτρης Μακαλιάς στη θέση της

Με μία εντελώς διαφορετική έναρξη ξεκίνησε η σημερινή (18/11) εκπομπή του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, καθώς οι συνεργάτες της Μπέττυς Μαγγίρα πίσω από τις κάμερες βγήκαν μπροστά σε αυτές και φώναζαν συνθήματα για την εμφάνιση του Δημήτρη Μακαλιά ως αρχηγό τους, θυμίζοντας επεισόδιο του Κωνσταντίνου και Ελένης, αλλά και ομιλία του ΣΥΡΙΖΑ επί Τσίπρα.

Ο δημοσιογράφος εμφανίστηκε στα χέρια των συναδέλφων του, σαν να κάθεται σε θρόνο και υποδέχθηκε τους τηλεθεατές, με το κοινό να απορεί αρχικά που βρίσκεται η κεντρική παρουσιάστρια. Τότε η Μπέττυ Μαγγίρα βγήκε στις οθόνες όλων μέσω Skype, εξηγώντας πως αυτή την ημέρα θα παρουσιάσει την εκπομπή από το σπίτι της, μπροστά από το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο της.

Η διαφορετική έναρξη του I Love ΣουΚου με την απουσία της Μπέττυς Μαγγίρα

Ο λόγος είναι η αδιαθεσία της λόγω της ίωσης που περνά, ωστόσο, όπως επισήμανε, δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό ή ανησυχητικό. «Με φάγατε», είπε όμως, κάνοντας χιούμορ μόλις άνοιξε το μικρόφωνο.

«Το HR σε καλεί από τον ΑΝΤ1 να περάσεις να πάρεις την αποζημίωσή σου»

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, την Κυριακή 5/11, προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Βασίλη Ζούλια, σχετικά με το γεγονός πως στις επιδείξεις μόδας που πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια συμπεριλαμβάνει γυναίκες μεγαλύτερες ηλικίας.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς, λοιπόν, μετά την προβολή του βίντεο βρήκε την ευκαιρία να "πειράξει" την Μπέττυ Μαγγίρα, όπως συνηθίζει, λέγοντας πως είναι πολύ μεγαλύτερη από όσο είναι στην πραγματικότητα, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδρασή της (δείτε εδώ το άβολο σκηνικό με καλεσμένη την σύζυγο του ηθοποιού, σε ερώτηση για το τρίτο τους παιδί).

  • Δημήτρης Μακαλιάς: Τι να πει και η Μπέττυ που είναι πενηντάρα;
  • Μπέττυ Μαγγίρα: Τι; Τι είπες βρε; Δεν ντρέπεσαι; Είμαι εγώ 50 χρονών; Δεν είμαι.
  • Δημήτρης Μακαλιάς: Πόσο είσαι; Εκεί κοντά... Τριγύρω στην περιοχή δεν είναι στην ευρύτερη;
  • Μπέττυ Μαγγίρα: Ιιιι! Παιδιά! Το HR σε καλεί από τον ΑΝΤ1 και σένα και τον Ρούτα να περάσετε να πάρετε την αποζημίωσή σας.