«Βλέπω ανοιχτή την πόρτα του δωματίου, 2:30 το βράδυ, και είναι μέσα ένας κύριος που...» - Στιγμές τρόμου για την Τούνη και τον μικρό Πάρη στο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης

Σοκαριστικό σκηνικό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Βλέπω ανοιχτή την πόρτα του δωματίου, 2:30 το βράδυ, και είναι μέσα ένας κύριος που...» - Στιγμές τρόμου για την Τούνη και τον μικρό Πάρη στο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης

Η Ιωάννα Τούνη πριν από λίγες ημέρες ταξίδεψε μαζί με τον γιο και τους φίλους της στην Αμερική, και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη (δείτε εδώ την βόλτα της με ελικόπτερο), ωστόσο από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της εκείνη συνέβησαν μερικά τραγικά γεγονότα. Γι' αυτό, λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok ένα αναλυτικό βίντεο για τις περιπέτειές της.

Σε αυτό μιλά για το γεγονός πως της έκλεψαν το κινητό με το που πάτησε εκεί, γεγονός που της δημιούργησε άλλα προβλήματα στην πορεία. «Σε άλλα νέα αφού μου έκλεψαν το κινητό στην Αμερική… έκανα φραγή στον αριθμό μου και αγόρασα νέα συσκευή από Νέα Υόρκη. Αλλά στην Αμερική δεν υπάρχουν πλέον κάρτες sim αλλά e-sim. Πράγμα που σημαίνει ότι τώρα που γύρισα, πήγα να εκδώσω νέα sim για το κινητό μου… αλλά στο κινητό μου δεν υπάρχει καν εσοχή για sim κάρτα. Και εγώ δεν το ήξερα! Μια τεράστια ταλαιπωρία με αυτό το κινητό στην Αμερική. Sorry σε όσους με ψάχνουν εδώ και μέρες», είχε δηλώσει σε προηγούμενο story της στο Instagram.

Τούνη Αμερική κλέψιμο κινητού

Το τρομακτικό περιστατικό της Ιωάννας Τούνη με τον μικρό Πάρη στο ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη

Αυτό δεν ήταν, όμως, το πιο τρομακτικό που συνέβη. Αποκάλυψε πως αφού μάλωσε με τη ρεσεψιόν για το γεγονός πως δεν την άφηναν να κάνει ένα τηλέφωνο στην Ελλάδα, ακριβώς επειδή δεν είχε τον αριθμό της, επέστρεψε στο δωμάτιό της στον 52ο όροφο του κτιρίου και έπαθε σοκ: «Μπαίνω μέσα, βλέπω ανοιχτή την πόρτα του δωματίου, 2:30 το βράδυ τώρα, και είναι μέσα ένας κύριος που σκάει μπαφίδι, στο δωμάτιό μου, έτσι; Με κοιτάει - το δωμάτιο μυρίζει τρελά, λέω τώρα θα λιποθυμήσουμε - σαστίζει κάπως και μου είπε ότι ήρθε να φτιάξει το τηλέφωνο. Δεν ξέρω τι πήγε να φτιάξει, δεν ξέρω καν αν ήταν του ξενοδοχείου αυτός ο άνθρωπος. Ήταν μέσα στο μπαφίδι, γενικά όλη η Νέα Υόρκη, γιατί νομιμοποιήθηκε έμαθα... Αλλά γενικά σε όλο το ταξίδι ήμουν μέσα στην ανησυχία», είπε χαρακτηριστικά (δείτε εδώ ποιο είναι το ξενοδοχείο που έμεινε).

@

♬ -