Πάρτι στο πλατό του Καλύτερα Δε Γίνεται: «Χρόνια πολλά διαμάντι μας» - Η τούρτα έκπληξη και τα τρυφερά λόγια της Γερμανού στην Αργυράκη

Χαρές στον αέρα του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πάρτι στο πλατό του Καλύτερα Δε Γίνεται: «Χρόνια πολλά διαμάντι μας» - Η τούρτα έκπληξη και τα τρυφερά λόγια της Γερμανού στην Αργυράκη

Με πολύ ευχάριστη διάθεση και σε εορταστικό κλίμα ξεκίνησε η μεσημεριανή εκπομπή του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται, το Σάββατο 18/11, καθώς η συνεργάτιδα της παρουσιάστριας, Ναταλία Αργυράκη, έχει τα γενέθλιά της. Όλοι μαζί, λοιπόν, της ετοίμασαν μία ιδιαίτερη έκπληξη!

Η Ναταλία Γερμανού (δείτε εδώ τους επώνυμους άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της) κράτησε στα χέρια της μία ροζ τούρτα με καρδούλες πάνω, η οποία έγραφε "Χρόνια πολλά διαμάντι μας" και τραγούδησε μαζί με τους συναδέλφους της στο πλατό το κλασικό τραγούδι, με την δημοσιογράφο να σβήνει τα κεράκια, φανερά συγκινημένη και χαρούμενη.

Η έκπληξη στο πλατό της εκπομπής "Καλύτερα Δε Γίνεται" για τα γενέθλια της Ναταλίας Αργυράκη

Η "οικοδέσποινα" μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνη και την συνεργασία τους τα τελευταία χρόνια στο κανάλι, ενώ η εορτάζουσα ευχαρίστησε όλους όσους της ευχήθηκαν, στέλνοντας τα φιλιά της στη δίδυμη αδερφή της, αλλά και στην μητέρα της, η οποία, όπως αποκάλυψε, έχει περάσει μεγάλες δυσκολίες στη ζωή της.

Ποια είναι η νεαρή δημοσιογράφος

Η Ναταλία Αργυράκη σπούδασε στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ και το όνειρο της ξεκίνησε όταν συνεργάστηκε με την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Μετά τη σχολή, εργάστηκε σε διάφορα μεγάλα site και περιοδικά αρχικά ως συντάκτρια, ενώ στη πορεία έγινε και αρχισυντάκτρια. Επιπλέον έχει ασχοληθεί και έχει καλύψει και κινηματογραφικά φεστιβάλ.

Επίσης, έχει αναλάβει και ρόλο καθηγητή, καθώς διδάσκει στο Τμήμα Δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1 Media Lab.

Με την εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται και την Ναταλία Γερμανού συνεργάζεται από το 2020.