''Λιώνει'' από έρωτα ο Χρήστος Μάστορας - Η δημόσια αφιέρωση τραγουδιού στη Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Και όμως το έκανε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Χρήστος Μάστορας έχει ξεκινήσει τις εμφανίσεις του με τον Σάκη Ρουβά στο Enastron με το κέντρο να σφύζει από κόσμο, που θέλει να δει τους αγαπημένους καλλιτέχνες, που κάνουν από τις πρώτες κιόλας ημέρες τεράστια επιτυχία.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η σύντροφος του Μάστορα είναι συχνά κάτω από την πίστα καμαρώνοντας τον αγαπημένο της. Το Σάββατο (17/11) μάλιστα ο τραγουδιστής έκανε μια γλυκιά αφιέρωση στο κορίτσι του (δείτε εδώ τη δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Καληφώνη).

Η δημόσια αφιέρωση του Χρήστου Μάστορα στη Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Μέσα από το βίντεο, που πρόβαλε το Καλύτερα δε γίνεται την Κυριακή (18/11) ακούσαμε τον Χρήστο Μάστορα να κάνει μια παραλλαγή σε ένα παραδοσιακό τραγούδι αντικαθιστώντας τη λέξη ''Βασιλική'' με τη ''Γαρυφαλιά''.

Η συγκατοίκηση της Καληφώνη με τον Μάστορα και οι φωτογραφίες από το σπίτι που μένουν

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Σύμφωνα, λοιπόν, με άρθρο της κυριακάτικης εφημερίδας RealNews και ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου, το ζευγάρι αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη. Η ξανθιά Influencer έχει μετακομίσει στο σπίτι του καλλιτέχνη εδώ στο κέντρο της Αθήνας και λίγο καιρό και, μάλιστα, έχει ήδη προσθέσει τις δικές τις πινελιές διακόσμησης σε αυτό.

Παρόλα αυτά, η ίδια δεν ξενοίκιασε το σπίτι που έμενε πριν και εκεί συνεχίζουν να βρίσκονται πολλά από τα ρούχα και τα υπόλοιπα πράγματά της, κι αυτό γιατί εκεί δημιουργεί περιεχόμενο για τα social media της και τη δουλειά της και περνά πολλές ώρες τις ημέρας.

Ο τραγουδιστής είναι πολλές φορές έχει ποστάρει φωτογραφίες από το σπίτι του. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω πρόκειται για ένα διαμέρισμα με μοντέρνα αισθητική, στο οποίο κυριαρχούν οι αποχρώσεις του λευκού στους τοίχους ενώ έντονα είναι και τα μεταλλικά στοιχεία και οι καθρέφτες.

Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής λατρεύει να παίζει μουσική στην κιθάρα του, να χαλαρώνει στο τζάκι και να απολαμβάνει την υπέροχη θέα από το διαμέρισμά του, η οποία έχει πιάτο όλη την Ακρόπολη.