Ίδια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η 18χρονη κόρη του Φίλιππου Πλιάτσικα - Δείτε φωτογραφίες

Εσείς τι λέτε;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας γεννήθηκε στην Αθήνα και ασχολήθηκε με τη μουσική από την ηλικία των 12 ετών. Το όνομά του έγινε γνωστό μέσα από τις μεγάλες επιτυχίες που σημείωσε στον συγκεκριμένο χώρο, ενώ στα τόσα χρόνια καριέρας του άξιο απορίας παραμένει το γεγονός πως έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική του ζωή τόσο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητάς.

Για την ακρίβεια το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως έχει παντρευτεί δυο φορές, τη μία με την Νάντια Σπηλιωτοπούλου με την οποία έχει αποκτήσει κι ένα παιδί, την 18χρονη σήμερα Κωνσταντίνα που θα δείτε παρακάτω, και την δεύτερη Ελευθερία Ναθαναήλ, με την οποία μάλιστα το καλοκαίρι είχε δημοσιοποιηθεί πως θα παντρευτούν (δείτε εδώ την αναγγελία του γάμου τους).

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας με την 18χρονη κόρη του

Σε μια σπάνια εμφάνιση, λοιπόν, κατάφερε να απαθανατίσει ο φακός του Youweekly.gr τον τραγουδοποιό μαζί με την κόρη του, πριν από λίγες ημέρες, στο κέντρο της Αθήνας και όσο την κοιτούσαμε τόσο μας θύμιζε το γνωστό σε όλους μοντέλο, Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου κόρη Φίλιππου Πλιάτσικα

Φίλιππος Πλιάτσικας βιογραφικό

κόρη Φίλιππου Πλιάτσικα

Η Κωνσταντίνα, όπως φαίνεται από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ακολουθεί την καριέρα του μοντέλου με photoshoots και catwalks ενώ μάλιστα είχε πρωταγωνιστήσει στο τελευταίο video clip του Φίλιππου Πλιάτσικα για το τραγούδι, «Αφιερωμένο» (αφιερωμένο στη μνήμη του μουσικού Νικόλα Φιλήτα).

Σε μια παλιότερη συνέντευξή του ο τραγουδιστή, μάλιστα, είχε περιγράψει τη σχέση του με την 18χρονη σήμερα, κόρη του, Κωνσταντίνα.

«Δεν θέλω να είμαστε φίλοι με την κόρη μου. Και ούτε εκείνη θέλει, έχει δικούς της φίλους. Η Κωνσταντίνα είναι η αιτία που μετά από μακρά, δύσκολη περίοδο στη ζωή μου γύρισα στην υγεία. Η Κωνσταντίνα ήταν η αφορμή που είδα ξανά το φως με διαφορετικό τρόπο», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά