«Είναι η πρώτη φορά που το λέω...» - Χείμαρρος η Φαίης Σκορδά για τις φήμες πως φεύγει από τον ΣΚΑΙ

«Δεν παίρνουν ένα τηλέφωνο! Εγώ δεν έχω να φοβηθώ κάτι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι η πρώτη φορά που το λέω...» - Χείμαρρος η Φαίης Σκορδά για τις φήμες πως φεύγει από τον ΣΚΑΙ

Πολλές είναι οι φήμες και τα σχόλια που κυκλοφορούν και μιλούν για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά, το οποίο φέρεται πως θα είναι εκτός ΣΚΑΙ. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της Τζώρτζιας Συρίχα ο ΑΝΤ1 την ζητά επειγόντως πίσω.

Μπορεί λοιπόν ο σταθμός του Αμαρουσίου να την θέλει πίσω, ωστόσο, όπως φαίνεται η ίδια η παρουσιάστρια δεν έχει κάνει μια συζήτηση με κανέναν, αφού είναι πολύ νωρίς.

Σήμερα Δευτέρα 20/11 άλλωστε η Φαίη, διέψευσε τα όσα σχολιάστηκαν τόσο στα τηλεοπτικά πηγαδάκια αλλά και στα τηλεοπτικά ρεπορτάζ. Επίσης, έκραξε εκπομπές λέγοντας πως δεν παίρνουν ούτε ένα τηλέφωνο και δε κάνουν ρεπορτάζ.

Η απάντηση της Φαίης Σκορδά σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον

«Όλα τα χρόνια υπάρχει τηλεοπτικό ρεπορτάζ και για τους παρουσιαστές. Εμείς λέγαμε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το λέω σαν παράδειγμα. Μου κάνει εντύπωση όμως ότι είναι νωρίς. Πραγματικά όλα τα χρόνια τα άκουγα και τα διάβαζα όλα. Είναι η πρώτη φορά όμως που θεωρώ ότι δεν παίρνουν ένα τηλέφωνο. Είναι η πρώτη φορά που το λέω, δεν έχω σχολιάσει ποτέ τίποτα πάντα χαμογελάω και λέω είναι νωρίς. Νιώθω πια ότι είναι σαν να μην έχουμε τι να πούμε και άντε λέμε "σίγουρα η Φαίη θα έχει προτάσεις". Εγώ δεν έχω να φοβηθώ κάτι, δηλαδή θέλω να πω ότι μπορεί άλλος στη θέση μου να έλεγε τι ωραία.

Όποιοι παρουσιαστές τα πουλάνε αυτά, δεν είναι για τους επαγγελματίες. Δεν είναι στη δική μου λογική για το πώς πρέπει να είναι ένας επαγγελματίας. Εγώ πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω μπει σε καμία μα καμία συζήτηση. Και όταν μπω, δεν θα το πω ποτέ. Όπως έχω κάνει και όλα τα χρόνια.

Μου κάνει εντύπωση γιατί είναι σαν "άντε να γράψουμε κάτι". Το λέω παρότι είναι εναντίον μου. Είναι λίγο υπερβολή. Το λέω γιατί τιμώ και το κανάλι που είμαι. Δεν ξέρω τι μπορεί να σκεφτεί κάποιος. Καναλάρα, από εδώ παίρνω το ψωμί μου, όμως. Από εδώ αυτή τη στιγμή δουλεύουμε. Σε όποιο κανάλι. Και στον ΑΝΤ1 που ήμουν 10 χρόνια, μέχρι και την τελευταία στιγμή ήμουν εκεί και έκανα εμπορικά. Και για αυτό έχουμε αυτές τις σχέσεις. Πρέπει να τιμάμε το που είμαστε και τέλος του μήνα από που μπαίνει ο μισθός μας».