«Φόρεσα κάτι λαμπερό για να σας αποσπάσει την προσοχή» - Πασίγνωστος ηθοποιός θα γίνει πατέρας και το ανακοίνωσε η σύζυγός του σε συναυλία

Το αποκάλυψε μπροστά σε δεκάδες κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Φόρεσα κάτι λαμπερό για να σας αποσπάσει την προσοχή» - Πασίγνωστος ηθοποιός θα γίνει πατέρας και το ανακοίνωσε η σύζυγός του σε συναυλία

Δεν περιμένει μόνο αγαπημένος σεφ το παιδάκι του, αλλά και ένας πασίγνωστος ηθοποιός! Μάλιστα, το γεγονός ανακοινώθηκε επίσημα σε συναυλία που πραγματοποίησε η σύντροφός του δείχνοντας καθαρά μπροστά σε δεκάδες χιλιάδες κόσμο την φουσκωμένη της κοιλίτσα η οποία ούτως ή άλλως δεν μπορεί να κρυφτεί πλέον.

Οι φήμες πως το αγαπημένο ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδάκι έχει κυκλοφορήσει εδώ και αρκετούς μήνες, ωστόσο τώρα το όμορφο γεγονός επιβεβαιώθηκε και οι εκατομμύρια θαυμαστές τους έχουν πάθει παροξυσμό.

Αυτό το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδάκι

«Αποφάσισα να φορέσω κάτι ιδιαίτερα λαμπερό σήμερα γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή από κάτι άλλο που συμβαίνει», είπε σε ένα βίντεο η Σούκι Γουότερχαουζ σε συναυλία της στο Corona Capital Festival στην Πόλη του Μεξικού την περασμένη Κυριακή και έδειξε με το χέρι της την κοιλίτσα της.

Όπως γράφουν τα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης η ίδια και ο αγαπημένος της Ρόμπερτ Πάτινσον ανυπομονούν να έρθει στον κόσμο το παιδάκι τους, ενώ είναι πολύ ενθουσιασμένοι και ευτυχισμένοι.

Οι πρώτες ταινίες που τον έκαναν γνωστό σε όλο τον κόσμο

Ο Ρόμπερτ Ντάγκλας Τόμας Πάτινσον (Robert Douglas Thomas Pattinson, είναι Άγγλος ηθοποιός, μουσικός και παραγωγός ενώ έχει εργαστεί και ως μοντέλο. Ξεκίνησε την καριέρα του παίζοντας τον ρόλο του Cedric Diggory στην τέταρτη ταινία Χάρι Πότερ.

Αργότερα, κέρδισε τον ρόλο του Edward Cullen στις ταινίες του Λυκόφωτος, οι οποίες είναι βασισμένες στην ομώνυμη σειρά βιβλίων της Stephenie Meyer, αποκτώντας τεράστια φήμη. Ο ίδιος κατατάσσεται ως ένας από τους πιο καλοπληρωμένους ηθοποιούς στο Χόλιγουντ, σύμφωνα με τα κέρδη του το 2009. Το 2010, ο Ρόμπερτ αναγνωρίστηκε ως μία από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες του κόσμου.