Νέο beef ανάμεσα σε Βασάλο και Τριαντάφυλλο: «Είμαστε πάτσι τώρα, αν σε πόνεσε...», «Τι είμαστε, 15 χρονών; Το θεωρώ παιδιάστικο, άνανδρο»

Αντάλλαξαν "καρφιά" στον αέρα του Super Κατερίνα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Νέο beef ανάμεσα σε Βασάλο και Τριαντάφυλλο: «Είμαστε πάτσι τώρα, αν σε πόνεσε...», «Τι είμαστε, 15 χρονών; Το θεωρώ παιδιάστικο, άνανδρο»

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, με αφορμή τις δηλώσεις που παραχώρησε ο Τριαντάφυλλος στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι (δείτε τις εδώ), βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για τα σχόλια που είχε δεχθεί από εκείνον όσο βρισκόταν στο Survivor All Star.

«Είχα πει μια ατάκα πριν 12 μήνες, μεταξύ σοβαρού και αστείου, γιατί αυτό είναι το στυλ μου. Παρεξηγήθηκε ο Τριαντάφυλλος και βγαίνοντας από το παιχνίδι είδα ότι με έβριζε κάθε μέρα, ανέβαζε stories. Το θεωρώ θρασύδειλο αυτό που έκανε, αλλά δεν στέκομαι εκεί, δεν με αφορά και δεν ασχολούμαι», είπε χαρακτηριστικά.

Η αντίδραση του Τριαντάφυλλου στο "θρασύδειλος" του Βασάλου και η νέα απάντηση του Κωνσταντίνου

Η κάμερα του Super Κατερίνα πλησίασε, λοιπόν, τον τραγουδιστή αργότερα, ώστε να καταγράψει την αντίδρασή του σχετικά με τα λεγόμενα του personal trainer και έπειτα αυτή μεταφέρθηκε ξανά στον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος χαρακτήρισε την όλη κατάσταση παιδιάστικη.

«Δεν τον έβρισα ποτέ. Μάλλον δεν έχει δει καλά τα stories, αν δείτε βρισιά πάμε για μήνυση ή ό,τι άλλο θέλει ο αδελφός. Σχολίασα αυτό που είπε που ήταν ειρωνικό και το σχολίασα ανάλογα. Είμαστε πάτσι τώρα. Αν σε πόνεσε δεν πειράζει, αλλά καλό παιδί είσαι, χαλάρωσε τώρα, όλα ωραία, είσαι μια χαρά, προχώρα σε αυτό που κάνεις στο πάνελ σου», ανέφερε ο Τριαντάφυλλος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε:

«Ειδικά με τον Τριαντάφυλλο δεν θέλω να κάνω κανένα beef. Γενικά δεν θέλω με κανέναν άνθρωπο beef πόσω μάλλον με τον Τριαντάφυλλο γιατί δεν έχει κανένα stop και όριο. Έχεις πρόβλημα μαζί μου; Έλα πες το μου! Τι έγινε; Έλα να το λύσουμε. Τι είμαστε, 15 χρονών; Το θεωρώ παιδιάστικο, άνανδρο. Άμα θέλεις εδώ είμαι, έλα πες μου. Εγώ σχολίασα μεταξύ σοβαρού και αστείου μια δήλωση που έκανε βγαίνοντας από το ραντεβού με την Acun Medya και ο Τριαντάφυλλος νευρίασε. Το έχει ρίξει πάνω μου και λέει για τα νούμερα ότι εγώ κάνω 5% κι εκείνος 30%. Λες και ο Τριαντάφυλλος είμαστε το πρόγραμμα. Ότι στηρίζονται όλοι και κάνουν νούμερα όταν είμαστε εμείς στο πρόγραμμα;».

Δείτε επίσης: «Κόπηκα από δοκιμαστικό για το...» - Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Βασάλου χωρίς δισταγμό