«Παρεξηγήθηκε το γεγονός ότι την αποκάλεσα...» - Πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη την "καρφώνει"

Ανύπαρκτες πλέον οι σχέσεις τους μετά από αυτό το περιστατικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Παρεξηγήθηκε το γεγονός ότι την αποκάλεσα...» - Πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη την

Πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και μίλησε για τις ανύπαρκτες πλέον σχέσεις τους, χρόνια μετά το τέλος της συνεργασίας τους, εξαιτίας μερικών δηλώσεων που έκανε σχετικά με την συμπεριφορά της στη δουλειά.

Συγκεκριμένα, είχε αποκαλύψει πως η παρουσιάστρια του MEGA είναι δύσκολος συνεργάτης, γεγονός που φαίνεται πως την ενόχλησε και σταμάτησαν να μιλάνε.

Αυτός είναι ο πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη

Ο λόγος για τον Δημήτρη Γρηγοράκη, τον διατροφολόγο που σε λίγους μήνες θα αποκτήσει το πρώτο του παιδάκι με την σύντροφο του και τρίτο για τον ίδιο. Στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε αλλά και στην Ελεονώρα Μελέτη με την οποία επίσης συνεργάστηκε στον ΑΝΤ1.

«Τη μία μέρα ήσουν Θεός γιατί τα νούμερα της στήλης σου είχε διαπρέψει και την άλλη στα Τάρταρα. Κάποια στιγμή η υγεία μου χτύπησε καμπανάκι στον ΑΝΤ1... Βρέθηκα στο νοσοκομείο με πνευμονία. Βρισκόμουν καθημερινά στο πάνελ της Ελεονώρας Μελέτη. Και εκείνη είχε τις επιπτώσεις υγείας τις οποίες πρόσφατα μάθαμε. Δεν ήταν εύκολη περίοδος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

Και αποκάλυψε σχετικά με την εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη σχετικά με τις κακοποιητικές συμπεριφορές που βίωσε την περίοδο του Πρωινού Καφέ: «Δεν ήταν εύκολο πράγμα να το διαχειριστεί. Η Ελεονώρα είχε την πολυτέλεια να έχει σοβαρούς συμπαραστάτες όπως η μητέρα της και αν δεν το είχε αυτό το πλεονέκτημα τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα».

Σχετικά με τις σχέσεις του σήμερα με την Ελένη Μενεγάκη, αποκάλυψε: «Δεν έχουμε επαφή. Παρεξηγήθηκε το γεγονός ότι την αποκάλεσα αυστηρό συνεργάτη η οποία είναι και καλά κάνει. Από την άλλη πρέπει να ξέρουμε ότι έχει βοηθήσει πολύ κόσμο και πολλά άτομα οφείλουν την καριέρα και τη σταδιοδρομία τους στην Ελένη και ένα από αυτά είμαι και εγώ».