«Είναι κάτι πολύ έξω από εμένα...» - Η απάντηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη για το ενδεχόμενο παρουσίασης εκπομπής

Τι είπε για τη Βάσω Λακαράκη

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Είναι κάτι πολύ έξω από εμένα...» - Η απάντηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη για το ενδεχόμενο παρουσίασης εκπομπής

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star έκανε το πρωί της Δευτέρας 20/11, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιστροφή της σειράς «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;», και στην εκπομπή της πρώην συζύγου του Βάσως Λασκαράκη. Μάλιστα απάντησε και για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει εκπομπή μαζί με τη Κατερίνα Γερονικολού.

Η απάντηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη για το ενδεχόμενο παρουσίασης εκπομπής

«Μακάρι να γίνει το "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή" για να δούμε τι θα γίνει στο φινάλε. Πιστεύω ότι είναι από τα καλύτερα σίριαλ. Θέλω να κάνω ένα guest, ένα πέρασμα, μόνο και μόνο για να ολοκληρωθεί αυτός ο ρόλος. Φυσικά θα έχει γιατί είναι χαρισματικοί άνθρωποι κι οι δύο (σ.σ. οι δημιουργοί). Δεν το λέω εγώ, το λένε τα έργα τους, οπότε σίγουρα.» ανέφερε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Δείτ εεπίσης: «Δεν ήταν εκνευρισμός αυτό που είδατε! Βαρέθηκε να...» - Η απάντηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη για την ενόχληση της Λασκαράκη σε ερώτηση για τη σχέση τους

«Δεν έχω προλάβει να δω την Βάσω Λασκαράκη στο Break, έχω δει αποσπασματικά την εκπομπή καμία συνέντευξη. Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε με την Βάσω εκπομπή. Έχει γίνει πρόταση με την Κατερίνα Γερονικολού, αλλά εγώ δεν είμαι γενικότερα τόσο υπέρ του να κάνω εκπομπή. Τουλάχιστον προς το παρόν δεν με βλέπω σε κάτι τέτοιο. Ήταν για ψυχαγωγικό. Είναι κάτι πολύ έξω από εμένα» πρόσθεσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι δηλώσεις του για την ταινία του και την κόρη του

«Είναι η πρώτη Χριστουγεννιάτικη ταινία. Την έχει δει η κόρη μου και οι 2 κολλητές της και συγκινήθηκαν οι 2 από τις 3. Και η Εύα συγκινήθηκε», ανέφερε αρχικά για την κόρη του την οποία έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη.

Στην συνέχεια σε ερώτηση για την σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού, απάντησε: «Η Κατερίνα θα μπορούσε να είναι παιδαγωγός. Εγώ έχω υπομονή ως ένα σημείο».