«Μιλήσαμε τώρα μόλις! Η κατάστασή του είναι...» - Στενή φίλη του Σταμάτη Γαρδέλη "έσπασε" τη σιωπή της για την εισαγωγή του Δαφνί

«Γενικότερα μωρέ ο Σταμάτης τον τελευταίο καιρό...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Όπως αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη στην εφημερίδα On Time, ο Σταμάτης Γαρδέλης τις τελευταίες τέσσερις ημέρες βρίσκεται στο Δαφνί. Ο ηθοποιός είχε αυτοκτονικές τάσεις, όπως έγινε γνωστό, και αντιλήφθηκε πως χρειάζεται βοήθεια, γι' αυτό και απευθύνθηκε στους ειδικούς (δείτε εδώ φωτογραφία του μέσα από τον κήπο του νοσοκομείου).

Ένας από τους λόγους που ο ίδιος πιέστηκε ψυχολογικά είναι τα χρέη που έχει στο όνομά του, αφού αγγίζουν τις 80.000 ευρώ, κινδυνεύοντας να χάσει το σπίτι του στο Νέο Κόσμο. Για το γεγονός αυτό μίλησε στον αέρα του ALPHA και στην εκπομπή T-Live η Γιούλη Ζήκου, καλή του φίλη.

Η εξομολόγηση της φίλης του Σταμάτη Γαρδέλη για τη νοσηλεία του στο Δαφνί

«Μιλήσαμε τώρα μόλις… η κατάστασή του είναι… Αυτό που τον επηρέασε πάρα πολύ είναι αυτό με το σπίτι, pου το αγόρασε το οικόπεδο, που το έχτισε με τα ίδια του τα χέρια, στο Πόρτο Γερμανό. Έγιναν τέσσερα δικαστήρια γιατί η Πολεοδομία έβαζε πρόστιμα, γιατί θεωρήθηκε ότι ήταν δασική η περιοχή, ενώ τελικά αποδείχτηκε ότι δεν είναι.

Κέρδισε όλα τα δικαστήρια και τελικά, επειδή εκείνο είναι αυθαίρετο, του παίρνουν την πρώτη κατοικία στον Νέο Κόσμο. Αυτά τα πρόστιμα, από 40 χιλιάρικα που ήταν πέρυσι πήγαν 80 χιλιάδες. Γενικότερα μωρέ ο Σταμάτης τον τελευταίο καιρό πιεζόταν πάρα πολύ. Έξω από το σύστημα… ένας τόσο καλός ηθοποιός και να μην έχει προτάσεις….

Και το φοβερό είναι ότι τώρα έγραφε ένα θεατρικό έργο "Ο Τρόφιμος", ένας άνθρωπος μέσα σε ένα ψυχιατρείο και το έγραφε για εκείνον, για να το παίξει και με έχει σοκάρει και το γεγονός τώρα ότι ο Σταμάτης είναι πράγματι τρόφιμος μέσα σε ένα ψυχιατρικό ίδρυμα», είπε χαρακτηριστικά.