«Αισθάνομαι λίγο άβολα! Μπορεί να πάρω κάποια τρίχα από τα μαλλιά σου μετά» - "Πάγωσε" η Ελένη Μενεγάκη με την δήλωση της Τόνιας Σωτηροπούλου

«Ο Κωστής είναι η χαρά της ζωής και είναι λίγο ενοχλητικό»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αισθάνομαι λίγο άβολα! Μπορεί να πάρω κάποια τρίχα από τα μαλλιά σου μετά» -

Καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, βρέθηκε την Δευτέρα 20/11 η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία δήλωσε πως είναι πολύ καλή φίλη με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, και αυτό την έκανε να αισθάνεται πιο άνετα και να αστειεύεται γενικότερα κατά τη διάρκεια της συζήτησής της με την Ελένη Μενεγάκη.

Μάλιστα, στην αρχή, λίγο αφότου χαιρετήθηκε με την παρουσιάστρια της εκδήλωσε τον θαυμασμό της και με την επική της ατάκα την έκανε να "παγώσει" και να αναρωτιέται εάν της κάνει πλάκα ή εάν μιλάει σοβαρά.

Η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη στην εξομολόγηση της Τόνιας Σωτηροπούλου

«Είμαι πολύ μεγάλη φαν. Αισθάνομαι λίγο άβολα. Μπορεί να πάρω κάποια τρίχα από τα μαλλιά σου μετά», της είπε χαρακτηριστικά, με την Ελένη Μενεγάκη να απαντά σοκαρισμένη: «Μας πειράζει ε;» και εκείνη να συνεχίζει: «Όχι, αλήθεια είναι».

Στη συνέχεια, ωστόσο, πήρε το σοβαρό της ύφος και μίλησε για τον χρόνο που αφιερώνει στον εαυτό της, στους φίλους της και στα αγαπημένα της πρόσωπα γενικότερα.

«Θεωρώ πως εάν μπορείς να κάνεις κάτι για κάποιάν απλά κάνε το. Για εμένα είναι πολύ βασικό, αν μπορείς να κάνεις κάτι για να διευκολύνεις κάποιον, απλά κάνε το. Δεν έχω το σύνδρομο του καλού παιδιού πια, θέλω να φέρομαι καλά στους άλλους γιατί έτσι θέλω να μου φέρονται και οι άλλοι. Είναι σημαντικό να δώσεις στον εαυτό σου μία ηρεμία.

Πιστεύω πως ο κάθε άνθρωπος έχει αξία στη ζωή μας ακόμα και για ένα τέταρτο. Δεν είναι ότι δεν με ενδιαφέρει η γνώμη του άλλου, ο καθένας έχει την άποψή του, αλλά είμαι οκ, γιατί όπως δεν μπορώ να αλλάξω τον άλλον, δεν μπορεί ούτε αυτός. Εγώ ήμουν εσωστρεφής και κλειστή αρκετά τα προηγούμενα χρόνια και αντιλήφθηκα πως το έκανα γιατί φοβόμουν να μην πληγωθώ, αλλά είναι ωραίο να τσαλακώνεσαι. Ο Κωστής με έχει βοηθήσει πολύ, είναι η χαρά της ζωής και είναι λίγο ενοχλητικό», είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: «Είμαστε λίγο βαρετοί θα έλεγα, δεν θα σκεφτόμουν ποτέ ότι είναι ο έρωτας της ζωής μου» - Η αποκάλυψη της Τόνιας Σωτηροπούλου για τον Κωστή Μαραβάγια

Και για τις δεύτερες ευκαιρίες και τους ανθρώπους στη ζωή της, επισήμανε: «Υπήρχαν άνθρωποι που ήταν στη ζωή μου και υπήρχε μία συμπεριφορά που με έβλαπτε, το συζήτησα και μετά το έκοψα αμέσως. Πολύ σπάνια νευριάζω».

Για τον ρόλο της στην σειρά του MEGA, «Milky Way», δήλωσε: «Είμαι πολύ ευγνώμων με τον ρόλο μου. Ήταν επιλογή μου να δω όλα τα επεισόδια με τη σειρά. Ο Βασίλης Κεκάτος έχει την εξής ικανότητα με τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται. Δεν τον ενδιαφέρει αυτό που θεωρητικά θα πρέπει να είσαι σαν ρόλος. Θα σε πάει εντελώς αντίθετα και αυτό είναι απελευθερωτικό. Αυτό είναι κάτι που το θέλουν όλοι οι ηθοποιοί. Εμφανισιακά είναι ότι πιο ακραίο έχω κάνει. Όταν μου το πρότεινε είπα ‘’ναι σε ευχαριστώ’’. Η Νίκη είναι μια γυναίκα που έχει μεγαλώσει σε αυτό το χωρίο. Δεν έχει κάνει παιδιά και ήταν η ωραία του χωριού. Είναι στο τελευταίο στάδιο της ζωής της και η πρωταγωνίστρια παίρνει κάποια μαθήματα από εκείνη, είναι σαν να βλέπει τον εαυτό της».