«Να ασχολούμαι με άλλους συναδέλφους δεν...» - Το σχόλιο της Άννας Βίσση για τα outfit της Δέσποινας Βανδή

«Δεν θα με βάλετε σε αυτό...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η γνωστή και αγαπημένη τραγουδίστρια, Άννα Βίσση, εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο από τους δημοσιογράφους και παραχώρησε μερικές δηλώσεις στην εκπομπή "Super Κατερίνα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha, σήμερα, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου. Μεταξύ άλλων μίλησε για την Άλκηστις Πρωτοψάλτη και την απόφαση της να αφαιρέσει τη λέξη "χοντρή" από το τραγούδι της "Πάμε στον Άδωνη για καφέ" (δείτε εδώ τι είπε αναλυτικά), αλλά και για τις ενδυματολογικές επιλογές της Δέσποινας Βανδή.

Οι δηλώσεις της Άννας Βίσση για στυλιστικές επιλογές της Δέσποινας Βανδή

«Πάω να φύγω. Δεν θέλω να μου λέτε για άλλους τραγουδιστές γιατί δεν θέλω ούτε να τους κρίνω ούτε να με κρίνουν. Δεν μου αρέσει να τα λέω αυτά. Να ασχολούμαι με άλλους συναδέλφους δεν θα ήθελα από τη στιγμή που δεν γνωρίζω. Δεν θα με βάλετε σε αυτό το λούκι με τίποτα! Δεν θέλω ονόματα! Δεν θα άλλαζα στίχο από τα τραγούδια μου, τους αλλάζουν στο TikTok και γελάμε», εξήγησε στην κάμερα της εκπομπής η λατρεμένη τραγουδίστρια.

«Θα είμαστε αιώνια ερωτευμένοι, απλώς μας είχε τελειώσει το πρακτικό μέρος: το σεξ», είχε πει πριν λίγο καιρό για το Νίκο Καρβέλα

Τα ζητήματα, που είχε θίξει σε μία σπάνια και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή Τετ -α- Τετ, με τα θέματα που έθιξε ήταν ο γάμος, ο χωρισμός και η σημερινή σχέση της Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα, η σχέση της με την κόρη της, τους γονείς της και φυσικά τα 50 χρόνια καριέρας στη μουσική.

«Μη με ρωτήσεις για τον έρωτα. Δε με ενδιαφέρει σ’ αυτήν τη φάση της ζωής μου. Άλλωστε τον έχω πολυτραγουδήσει! Ποτέ δε με αφορούσε και πολύ, εδώ που τα λέμε. Ήταν πάντα η δεύτερη προτεραιότητά μου. Δε με έσερνε από τη μύτη. Η μουσική με σέρνει από τη μύτη.

Με τον Καρβέλα, βέβαια, νομίζω ότι θα είμαστε αιώνια ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο. Απλώς μας είχε τελειώσει το πρακτικό μέρος του έρωτα: το σεξ δηλαδή. Η φύση σ’ το παίρνει κάποια στιγμή και αυτό. Έρχεται και σου λέει: Μπάστα, πάει αυτό. Και δεν είναι κακό. Αντιθέτως, οι άνθρωποι φοβούνται να παραδεχτούν πράγματα σαν αυτά. Από ανασφάλεια; Από στενομυαλιά; Και βασικά από αυτό που μας έχει μάθει η θρησκεία και οι άνθρωποι που μας μεγάλωσαν. Ενώ είναι απλά πράγματα που τα διδάσκει η φύση και μόνο…», ανέφερε.