«Προσπαθούμε να το παρατείνουμε περισσότερο...» - Ο κανόνας που ακολουθεί η Βάσω Λασκαράκη για την διαπαιδαγώγηση της κόρης της

«Δεν της ζητάω να με βγάζει φωτογραφίες»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Προσπαθούμε να το παρατείνουμε περισσότερο...» - Ο κανόνας που ακολουθεί η Βάσω Λασκαράκη για την διαπαιδαγώγηση της κόρης της

Δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών έκανε η Βάσω Λασκαράκη, όταν οι δημοσιογράφοι την συνάντησαν σε βραδινή έξοδο της το βράδυ της Δευτέρας 21/11. Η ηθοποιός που φέτος παρουσιάζει για πρώτη φορά την δική της εκπομπή στον ΣΚΑΙ (δείτε πως πηγαίνει σε νούμερα τηλεθέασης), μίλησε τόσο για τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο όσο και για την κόρη της Εύα, που έχει αποκτήσει από το γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Οι δηλώσεις της Βάσως Λασκαράκη

Σε ερώτηση αν θα παρουσίαζε κάποια εκπομπή μαζί με τον Σουλτάτο απάντησε «Θα δούμε αν θα κάνουμε κάτι τηλεοπτικό με τον σύζυγό μου», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στην κόρη της. «Δεν βλέπει την εκπομπή μου. Κάνει τροχούς, κατακόρυφα, και βίντεο στο Τικ Τοκ. Είναι 10 ετών και δεν έχει social media και κινητό. Προσπαθούμε να το παρατείνουμε περισσότερο. Δεν της ζητάω να με βγάζει φωτογραφίες. Αυτό το ρόλο τον έχει ο Λευτέρης. Καθόλου δεν παραπονιέται. Κάνει τεράστια υπομονή», αποκάλυψε.

Η σπάνια για την προσωπική της ζωή

«Η κόρη μου με έχει ρωτήσει από που έρχονται τα παιδιά. Της απάντησα από την κοιλίτσα της μαμάς, γιατί έχω κάνει καισαρική τομή για να τη φέρω στον κόσμο. Έχω μιλήσει στην Εύα για τη διαδικασία του τοκετού, αλλά όχι για τον τρόπο σύλληψης», είχε αναφέρει σε προηγούμενη συνέντευξη της,

Και σε άλλο σημείο δήλωσε για το διαζύγιο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Δίνω εύσημο στον εαυτό μου για τον τρόπο που διαχειριστήκαμε το χωρισμό μας με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη σε σχέση με την Εύα, με τα λάθη, τα καλά τα κακά μας. Όταν διαφωνούμε με το Γιάννη για κάτι που αφορά την Εύα, πρώτα θα το συζητήσουμε οι δυο μας, θα καταλήξουμε και μετά θα μπει το παιδί στην απόφαση.

Πολλές φορές μπορεί οι απ' έξω, φίλοι η δικηγόροι, να σε επηρεάσουν και να σου πρήξουν το κεφάλι, γιατί μπορεί να περνάς χίλια δυο πράγματα. Μετά από ένα χωρισμό πρέπει να διανύσεις όλα τα στάδια, αλλά η πίστα που λέγεται παιδί πρέπει να μένει πάντα εκτός. Με τον άνθρωπο που έχεις πορευτεί μαζί μέχρι ένα σημείο και έχεις αποκτήσει ένα παιδί, δεν παύεις ποτέ να είσαι οικογένεια, χρειάζεσαι τον άλλο μαζί.

Έχω τον άντρα μου που με στηρίζει και ο Γιάννης έχει τον άνθρωπο του που τον στηρίζει, αλλά οι βιολογικοί γονείς ενός παιδιού πρέπει να είναι πάντα σύμμαχοι. Το ότι είμαστε σύμμαχοι με το Γιάννη με κάνει να κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια και αυτό κάνει και το παιδί μου να κοιμάται ήσυχο τα βράδια».

Και κατέληξε για τον καλό της: «Στις αρχές της σχέσης μας με τον Λευτέρη, όταν εγώ έπαθα πανικό επειδή ερωτεύτηκα, εκείνος με ταρακούνησε για το τι θέλω τελικά στη ζωή μου. Όταν μπλόκαρα και φοβήθηκα, γιατί πήγαμε να φτιάξουμε οικογένεια έχοντας ήδη οικογένειες, ο Λευτέρης με σόκαρε με τα λόγια του και με άφησε να σκεφτώ. Μου το λέει ακόμη και τώρα ότι "Αν σε άφηνα τότε, μπορεί και να μην ήμασταν μαζί".»