Εύα Καϊλή, Αθηνά Οικονομάκου και 3 ακόμα: Οι πιο όμορφες διάσημες Ελληνίδες σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Η αποκάλυψή του για την απιστία και την τελευταία φορά που ήρθε σε ερωτική επαφή

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Εύα Καϊλή, Αθηνά Οικονομάκου και 3 ακόμα: Οι πιο όμορφες διάσημες Ελληνίδες σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας 20/11 η νέα διαδικτυακή εκπομπή του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Youtube και πιο συγκεκριμένα στο νέο κανάλι του Fipster και της Μαίρης Συνατσάκη, «Raw House», με τον πρώην παίκτη του Survivor να μαγειρεύει ένα light παστίτσιο και να απαντά σε διάφορες πικάντικες ερωτήσεις.

Οι αποκαλύψεις του Κωνσταντίνου Βασάλου

Μια από αυτές εννοείται πως ήταν για τις φήμες περί σχέσης του με την - πλέον ελεύθερη - Βάλια Χατζηθεοδώρου, για την οποία δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου είμαστε απλά φίλοι, το επιβεβαιώνω εδώ πέρα. Δεν τα έχουμε, δεν ταιριάζουμε και να θέλαμε δεν γίνεται», ενώ λίγο αργότερα αποκάλυψε πως έχει να κάνει σεξ από τις 6 του μήνα.

Όσον αφορά το θέμα «απιστία» αποκάλυψε: «Έχω κερατώσει, ποιος δεν έχει κερατώσει; Δεν ξέρω αν με έχουν κερατώσει, δεν το έχω μάθει, αλλά υποψιάζομαι πως ναι και δεν πέφτω έξω. Με έχει παρατήσει κοπέλα και είχα πάθει κατάθλιψη. Για δύο χρόνια περίπου ήμουν χάλια μαύρα, την ήθελα πίσω», ενώ σχετικά με τα σχόλια που δέχεται κατά καιρούς ως ένα επώνυμο πρόσωπο είπε: «Με ενοχλεί να με σχολιάζουν αρνητικά οι εκπομπές, ειδικά από κάποιους ανθρώπους που κανονικά δεν θα έπρεπε να σχολιάζουν καν. Πρώτα πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και μετά να σχολιάζουμε τους άλλους. Βέβαια η δουλειά που κάνουν αυτή είναι, το να σχολιάζουν την επικαιρότητα και τα πρόσωπα που εκτίθενται. Πρέπει απλά να υπάρχει σεβασμός».

Τέλος, λίγο πριν τελειώσει η εκπομπή του ερωτήθηκε για το ποια είναι η χρυσή 5αδα των πιο όμορφων Ελληνίδων διάσημων κι απάντησε χωρίς κανέναν δισταγμό «Θα πω τη Χριστίνα Μπόμπα, την βάζω πάντα. Θα πω τη Φαίη Σκορδά, την Ελένη Φουρέιρα, την Αθηνά Οικονομάκου και την Εύα Καϊλή».