Εύα Καϊλή, Αθηνά Οικονομάκου και 3 ακόμα: Οι πιο όμορφες διάσημες Ελληνίδες σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Η αποκάλυψή του για την απιστία και την τελευταία φορά που ήρθε σε ερωτική επαφή

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Εύα Καϊλή, Αθηνά Οικονομάκου και 3 ακόμα: Οι πιο όμορφες διάσημες Ελληνίδες σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας 20/11 η νέα διαδικτυακή εκπομπή του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Youtube και πιο συγκεκριμένα στο νέο κανάλι του Fipster και της Μαίρης Συνατσάκη, «Raw House», με τον πρώην παίκτη του Survivor να μαγειρεύει ένα light παστίτσιο και να απαντά σε διάφορες πικάντικες ερωτήσεις.

Οι αποκαλύψεις του Κωνσταντίνου Βασάλου

Μια από αυτές εννοείται πως ήταν για τις φήμες περί σχέσης του με την - πλέον ελεύθερη - Βάλια Χατζηθεοδώρου, για την οποία δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου είμαστε απλά φίλοι, το επιβεβαιώνω εδώ πέρα. Δεν τα έχουμε, δεν ταιριάζουμε και να θέλαμε δεν γίνεται», ενώ λίγο αργότερα αποκάλυψε πως έχει να κάνει σεξ από τις 6 του μήνα.

Όσον αφορά το θέμα «απιστία» αποκάλυψε: «Έχω κερατώσει, ποιος δεν έχει κερατώσει; Δεν ξέρω αν με έχουν κερατώσει, δεν το έχω μάθει, αλλά υποψιάζομαι πως ναι και δεν πέφτω έξω. Με έχει παρατήσει κοπέλα και είχα πάθει κατάθλιψη. Για δύο χρόνια περίπου ήμουν χάλια μαύρα, την ήθελα πίσω», ενώ σχετικά με τα σχόλια που δέχεται κατά καιρούς ως ένα επώνυμο πρόσωπο είπε: «Με ενοχλεί να με σχολιάζουν αρνητικά οι εκπομπές, ειδικά από κάποιους ανθρώπους που κανονικά δεν θα έπρεπε να σχολιάζουν καν. Πρώτα πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και μετά να σχολιάζουμε τους άλλους. Βέβαια η δουλειά που κάνουν αυτή είναι, το να σχολιάζουν την επικαιρότητα και τα πρόσωπα που εκτίθενται. Πρέπει απλά να υπάρχει σεβασμός».

Τέλος, λίγο πριν τελειώσει η εκπομπή του ερωτήθηκε για το ποια είναι η χρυσή 5αδα των πιο όμορφων Ελληνίδων διάσημων κι απάντησε χωρίς κανέναν δισταγμό «Θα πω τη Χριστίνα Μπόμπα, την βάζω πάντα. Θα πω τη Φαίη Σκορδά, την Ελένη Φουρέιρα, την Αθηνά Οικονομάκου και την Εύα Καϊλή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εύα Καϊλή: Καταγγέλει μασονία, παραβίαση δικαιωμάτων και συγκρούσεις συμφερόντων

Εύα Καϊλή: Χριστούγεννα με τους γονείς του πρώην συντρόφου της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι - Πότε έρχεται στην Ελλάδα

«Σύντομα, θα βρεθώ στη χώρα μου, γιατί...» - Χείμαρρος η Εύα Καϊλή για την φυλάκιση της

«Ήμασταν στο δωμάτιο και δεν έγινε τίποτα παιδιά! Ήμουν πολύ ντροπαλός» - Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Βασάλου για τον μεγάλο του έρωτα

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την Εύα Καϊλή - Οι σχέσεις με τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι και η διαμονή στο ίδιο κτίριο

MadWalk 2023: Με μελανιές η Ελένη Φουρέιρα λίγο μετά το show

«Έχουμε περάσει τόσα πολλά, δεν είναι εύκολο να...» - Η αντίδραση του Βασάλου σε ερώτηση για τη γνωριμία του με τον νέο σύντροφο της Βαλαβάνη

Νέο beef ανάμεσα σε Βασάλο και Τριαντάφυλλο: «Είμαστε πάτσι τώρα, αν σε πόνεσε...», «Τι είμαστε, 15 χρονών; Το θεωρώ παιδιάστικο, άνανδρο»

«Με την Ευρυδίκη έχω κάνει πολλά λάθη....» - Ο Βασάλος ''έσπασε'' τη σιωπή του μετά το χωρισμό του με τη Βαλαβάνη