«Δεν ένιωθα ποτέ ωραίος, ούτε για αστείο...» - Η εξομολόγηση του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο για τις ανασφάλειες του

«Υπάρχει ένα κράμα έπαρσης, ανασφάλειας...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Δεν ένιωθα ποτέ ωραίος, ούτε για αστείο...» - Η εξομολόγηση του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο για τις ανασφάλειες του

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show, βρέθηκε, το βράδυ της Δευτέρας 20/11, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος. Ο ηθοποιός μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την πορεία του στην υποκριτική αλλά και για τις ανασφάλειες του.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος είχε βρεθεί ξανά καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show, παραχορώντας μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη όπου μίλησε για όλα όσα έχει βιώσει στο χώρο της υποκριτικής (δείτε εδώ τι είπε πει τότε).

Η εξομολόγηση του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου

«Με το θέμα της εμφάνισής μου δεν ένιωθα ποτέ καλά. Δεν ένιωθα ποτέ ωραίος, ούτε για αστείο. Μου φαίνεται και γελοίο να το πω. Πάντα ήταν όλοι πιο ωραίοι... Δεν ασχολιόμουν ποτέ αν είμαι ή δεν είμαι καλός στην υποκριτική. Γιατί η επιθυμία μου υπερέβαινε τα παντα. Και εκεί αν με ρωτήσεις πάλι με ανασφάλεια θα σου απαντήσω. Υπάρχει ένα κράμα έπαρσης, ανασφάλειας, αυτός είναι φαύλος κύκλος.Δυσκολεύομαι να βλέπω δουλειές μου, δεν μ αρέσει, δεν περναω καλα. Δεν το παίζω σεμνότυφος γιατί δεν είμαι σεμνός».

«Από τα 40 και μετά το ταλέντο είναι αδιάφορο. Αυτό που έχει σημασία είναι η προσωπικότητα. Αν είναι ένα χυδαίο άτομο, αρχίζει κάτι και κλωτσάει. Θαμπώνει η εικόνα, κάτι γίνεται.

Οι δηλώσεις του για τα παιδικά του χρόνια

Μιλώντας για την αδικία που τον ενοχλεί, για τα εφηβικά του χρόνια ανέφερε: «Δεν ήμουν έντονος με την έννοια του ατίθασου παιδιού που δεν μπορείς να συνεννοηθείς με τίποτα μαζί του και που σου κάνει τη ζωή πατίνι σαν γονιό κτλ. . Μια χαρά ήμουν, δεν νομίζω ότι δυσκόλεψα κανέναν. Πριν την εφηβεία ήμουν λίγο επιθετικός. Αρκετά θα έλεγα. Δεν μου άρεσε να με πειράζουν. Ακόμα δεν μου αρέσει να με πειράζεις.

Δεν είμαι πια καθόλου επιθετικός. Δεν μου αρέσει το άδικο, με πληγώνει. Τώρα πια που πέρασαν τα χρόνια ξέρω τι με έκανε επιθετικό. Η αίσθηση ότι γίνεται κάτι άδικο ή κάποιος που έχει δύναμη πληγώνει κάποιον λιγότερο δυνατό, με τάραζε και με ταράζει. Μπορεί να με θυμώσει αν και πια δεν θέλω να θυμώνω με τίποτα” συμπλήρωσε ο γνωστός ηθοποιός.

Αναφερόμενος στα χρήματα στην υποκριτική σχολίασε: «Δεν νομίζω ότι θα πει κάποιος ότι θα γίνει ηθοποιός για να ζήσει μεγάλες στιγμές βγάλει λεφτά. Δεν τον βάζω καν στις κατηγορίες γιατί νομίζω ότι αυτός είναι εντελώς μπερδεμένος με την έννοια ότι δεν μπορείς να βγάλεις λεφτά από αυτή τη δουλειά. Μπορείς να ζήσεις μια χαρά μια ωραία ζωή. Μπορείς να ζήσεις κι ευκατάστατος και πολύ πετυχημένος αλλά δεν θα γίνεις πλούσιος για κανέναν λόγο και με κανέναν τρόπο. Δεν ξέρω ούτε έναν. Δεν υπάρχει.»