«Είναι χάλια...» - Η αποκάλυψη της μητέρας του Σταμάτη Γαρδέλη για την ψυχολογική κατάστασή του όσο νοσηλεύεται στο Δαφνί

Έχει κλειστεί στον εαυτό του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είναι χάλια...» - Η αποκάλυψη της μητέρας του Σταμάτη Γαρδέλη για την ψυχολογική κατάστασή του όσο νοσηλεύεται στο Δαφνί

Ο Σταμάτης Γαρδέλης εδώ και λίγες ημέρες νοσηλεύεται στο Δαφνί, κι αυτό γιατί, όπως δηλώνουν τα οικεία του πρόσωπα, είχε αυτοκτονικές τάσεις (δείτε εδώ φωτογραφία ντοκουμέντο). Η οικονομική του κατάρρευση, τα χρέη άνω των 80.000 ευρώ και ο κίνδυνος να χάσει το σπίτι του στον Νέο Κόσμο, τον πίεσαν πολύ ψυχολογικά, μέχρι που και ο ίδιος αντιλήφθηκε πως χρειάζεται βοήθεια, γι' αυτό και απευθύνθηκε στους ειδικούς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, και του δημοσιογράφου Θάνου Βάγιου, ο ηθοποιός παρακολουθείται από τους γιατρούς, μέχρι και εκείνοι να μπορέσουν να προσδιορίσουν ποια είναι η ψυχική του κατάσταση, ενώ ο ίδιος παραμένει κλεισμένος στον εαυτό του, χωρίς να επιθυμεί να επικοινωνήσει ιδιαίτερα με τα οικεία του πρόσωπα, γι' αυτό και έχει κλειστό το κινητό του.

Οι νέες δηλώσεις της μητέρας του Σταμάτη Γαρδέλη για τη νοσηλεία του στο Δαφνί

Όσοι επιθυμούν να τον βρουν, επικοινωνούν πρώτα με την ψυχιατρική κλινική και έπειτα εκείνος τους ενημερώνει εάν επιθυμεί να μιλήσει ή όχι με τον άνθρωπο στην άλλη γραμμή. Η μητέρα του, δήλωσε, στον ρεπόρτερ πως περιμένει εκείνη τηλέφωνο από τον Σταμάτη Γαρδέλη, ενώ μίλησε και για την κατάστασή του αυτή τη στιγμή.

«Είναι χάλια, μία ανεβαίνει, μία κατεβαίνει. Δεν είναι και τόσο καλά, αλλά ούτε άσχημα είναι. Εξετάσεις του κάνουν. Στενοχωρημένος είναι, κουρασμένος είναι, στενοχωρημένος είναι που αρρώστησε. Το μεσημέρι θα με πάρει τηλέφωνο. Για όσους ενδιαφέρονται για το παιδί μου, τους ευχαριστώ», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Καίτη Φίνου για Γαρδέλη: «Και εγώ πήγα στο Αιγινήτειο να ζητήσω βοήθεια, καλά έκανε ο Σταμάτης»

Στο Πρωινό μίλησε και η καλή του φίλη, Γιούλη Ζήκου. «Εγώ μίλησα μαζί του, ήταν περισσότερο ήρεμος απ' ότι φανταζόμουν. Σίγουρα θα του κάνουν κάποια αγωγή, όπως συνήθως γίνεται εκεί. Εντάξει, ο Σταμάτης Γαρδέλης είναι ένας πολύ σπουδαίος ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια το σύστημα δεν του φέρθηκε πολύ καλά...», είπε μεταξύ άλλων.