«Δεν χρωστάω τη ζωή μου σε κανέναν....» - Χείμαρρος η Μαρία Κορινθίου για το body shaming που δέχεται

«Ξέρω πολύ καλά ποια είμαι»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Δεν χρωστάω τη ζωή μου σε κανέναν....» - Χείμαρρος η Μαρία Κορινθίου για το body shaming που δέχεται

Δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day, έκαναν το πρωί της Τρίτης 21/11 έδωσαν η Μαρία Κορινθίου και ο Τρύφωνας Σαμαράς. Τόσο η ηθοποιός όσο και ο διάσημος κομμωτής μίλησαν για το body shaming καθώς και για τα σχόλια που έχουν οι ίδιοι δεχτεί για το σώμα και την εμφάνιση τους.

Οι ερωτήσεις έγιναν με αφορμή την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη "χοντρή" από το τραγούδι της "Πάμε στον Άδωνη για καφέ" , κατά τη διάρκεια συναυλίας της (δείτε εδώ τι είχε συμβεί).

Οι δηλώσεις Κορινθίου και Σαμαρά για το body shaming

«Συνέχεια δέχομαι body shaming σχόλια, αλλά δεν με αφορά. Ξέρω πολύ καλά ποια είμαι, με τα λάθη μου, τα καλά μου, τα κακά μου. Δεν χρωστάω τη ζωή μου σε κανέναν. Είναι τόσο μικρό…» απάντησε η Μαρία Κορινθίου.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς απάντησε από την πλευρά του: «Σίγουρα υπάρχει body shaming. Κι εγώ έχω βιώσει μικρός όλο αυτό το διαφορετικό, το να προχωράς στο δρόμο και να σε κοροϊδεύουν».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η διατροφή που ακολουθεί

Εδώ και αρκετούς μήνες έχετε χάσει κάποια περιττά κιλά. Τι ήταν αυτό που σας έδωσε το έναυσμα για να πάρετε αυτήν την απόφαση;

Ήτανε μία περίοδο της ζωής μου που γενικά ένιωθα «περιττά» σε πολλά κομμάτια της ζωής μου. Ένα κομβικό κομμάτι της ζωής μου που γύρισα και είπα στον εαυτό μου «φτάνει» για αρκετά πράγματα και καταστάσεις. Τα περιττά λοιπόν κιλά, είναι και αυτό ένα κομμάτι τοξικότητας, δημιούργημα ενός τοίχου άμυνας, περιττό. Ήθελα από την ζωή μου να αποβάλω όλη την τοξικότητα και την αρνητική ενέργεια και έτσι έδωσα εντολή στον εγκέφαλο μου να το κάνει.

Yπήρξαν τροφές που κόψατε μαχαίρι; Αν θέλετε δώστε μας ένα πλάνο της διατροφής που ακολουθείτε για να βοηθήσουμε και τις αναγνώστριές μας.

Όταν επικοινώνησα με τον διατροφολόγο μου Σταύρο Σαριμανίδη, με ρώτησε αν ήθελα να πάνω ολιγοθερμιδική διατροφή ή πρωτεϊνούχα. Αμέσως του απάντησα: «Πάμε hardcore, να τελειώνουμε». Οπότε έκανα πρωτεϊνούχα διατροφή, που σημαίνει κόβεις μαχαίρι την ζάχαρη, ούτε φυτική, δηλαδή ούτε μέλι και φρούτα, ούτε τσίχλα δεν επιτρεπόταν, 95% κόβεις το άμυλο και τρως μόνο τρία γεύματα (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό) και μεταξύ τους πέντε ώρες κενό. Γενικά τώρα που το σκέφτομαι δύσκολη διατροφή, αλλά επειδή εγώ είχα δώσει εντολή στον εγκέφαλο μου, δεν με δυσκόλεψε καθόλου, δεν πείνασα ή λιγουρεύτηκα τίποτα. Ήμουν απόλυτα πειθαρχημένη και συγκεντρωμένη στον στόχο μου.

Κατά καιρούς έχετε ακούσει διάφορα για το βάρος σας ωστόσο δεν διστάζατε ποτέ να ποζάρετε στα social media με μαγιό ή με εσώρουχα. Αυτό σημαίνει πως τα αρνητικά σχόλια δεν σας επηρεάζουν;

Πια δεν τα ακούω καν. Είναι κάτι που δεν με αφορά. Ο αρνητισμός, τα σχόλια, τα κουτσομπολιά, η φασαρία, οι κουβέντες να είχαμε να λέμε, δεν χωράνε πια στη ζωή μου. Τα κρατάω έξω από τον κύκλο μου, έξω από την ζωή μου, έξω από την ψυχή μου και περιβάλλομαι από φως και αγάπη. Οτιδήποτε άλλο δεν με ακουμπά, δε με διαπερνά.