«Τρέχω σαν την τρελή και αρχίζω να ουρλιάζω "κλέφτες"» - Θύμε διάρρηξης η πρώην παίκτρια του Survivor, Άσπα Πρεδάρη

Η συγκλονιστική περιγραφή για τον άντρα που μπήκε στο σπίτι της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τρέχω σαν την τρελή και αρχίζω να ουρλιάζω

Την Άσπα Πρεδάρη την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor το 2022, έχοντας συζητηθεί έντονα λόγω του beef με την Σταυρούλα Χρυσαειδή λόγω του συντρόφου της. Από τότε λοιπόν έχει δημιουργήσει το δικό της κοινό στα social media, όπου μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της.

Η personal trainer λοιπόν, πριν από μερικές ώρες αποκάλυψε πως έπεσε θύμα διάρρηξης από δυο Ρομά, τους οποίους είδε όταν για καλή της τύχη πήγε σπίτι νωρίτερα και τους πρόλαβε, αφού της ακυρώθηκαν κάποια μαθήματα και εκείνοι βρισκόντουσαν ακόμη μέσα. Περιέγραψε μάλιστα πως έγινε το όλο σκηνικό.

Η αποκάλυψη της Άσπας Πρεδάρη

Όπως αποκάλυψε στο βίντεο που δημοσίευσε, όταν έφτασε στην είσοδο της πολυκατοικία της είδε ένα παιδί Ρομά να κάθεται έξω από την πόρτα και όταν τον ρώτησε τι κάνει εκεί - αφού η πολυκατοικία έχει μόνο δυο σπίτια, το δικό της και άλλο ένα - εκείνο "μάγκωσε".

Κατά την προσπάθεια της να μπει στο σπίτι έχοντας στο χέρι το κινητό της για να τραβήξει βίντεο, τότε ένα δεύτερο άτομο πέρασε τρέχοντας από μπροστά της βγαίνοντας από το εσωτερικό του σπιτιού της. Εκείνη την στιγμή ξεκίνησε να τους ακολουθεί τρέχοντας και ουρλιάζοντας στο δρόμο "κλέφτες" μήπως βγουν οι γείτονες και την βοηθήσουν. Όταν σκέφτηκε πως και να τους έπιανε δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι, γύρισε στο σπίτι της.

Έδειξε στο βίντεο ποιες πόρτες της διέρρηξαν αλλά και το σπασμένο τζάμι της μπαλκονόπορτας. Ωστόσο, συνειδητοποίησε πως δεν πρόλαβαν να κλέψουν τίποτα, καθώς τα κλειδιά και τα χρήματα που είχε αφήσει πάνω στο τραπέζι ήταν ακόμη εκεί.