«Κρυβόμουν από τον γιο μου! Πηγαίναμε στα ίδια μαγαζιά και με το που τον έβλεπα έσκυβα...» - Η εξομολόγηση της Χριστίνας Παππά για τον 12χρόνια μικρότερο σύντροφό της

«Πηγαίναμε κάπου και είχα το διαβατήριό του έκανα "Α Παναγία μου! Γύρισα να τον κοιτάξω και του λέω "το έπνιξες το κουνέλι τώρα"»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, βρέθηκε στο μοντέρνο σπίτι της Χριστίνας Παππά, όπου μένει μόνη της με τις γάτες της. Στο σαλόνι του διαμερίσματός της, μάλιστα, παραχώρησε και μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, η οποία βγήκε στον αέρα το πρωί της Τρίτης 21/11.

Αρχικά μίλησε για το γεγονός πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον όσων γράφουν κακοπροαίρετα άρθρα για εκείνη και την οικογένειά της, διασύροντας το όνομά τους, ενώ έπειτα αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στους άνδρες που πέρασαν από αυτή.

Η εξομολόγηση της Χριστίνας Παππά για τους άντρες της ζωής της

«Στη ζωή μου είχα μόνο μία σχέση με μεγαλύτερο άντρα και με αρκετά χρήματα όταν ήμουν μικρή, διότι όταν ήμουν μικρή, μου άρεσαν οι μεγαλύτεροι. Μην ξεχνάς ότι επειδή μου έλειπε η πατρική φιγούρα από αυτόν τον άνθρωπο που έχει φύγει από τη ζωή για κάποιους λόγους υγείας. Είναι στην προσευχή μου και μου λείπει απίστευτα ακόμα και τώρα. Του ανάβω κεράκια στην εκκλησία στο όνομά του. Τότε εγώ έπαιρνα γνώση, μάθαινα και τον θαύμαζα. Μετέπειτα οι σχέσεις μου ήταν όλοι συνομήλικοι. Ένα από τα σχόλια που έχω διαβάσει είναι "έλα αυτή ήταν με πλούσιους". Ποιοι ήταν πλούσιοι; Εγώ μόνο μικρότερους άντρες είχα στη ζωή μου, εκτός από τη μία όταν ήμουν μικρή. Μην σου πω ότι "πλήρωνα και δεν με πλήρωναν", λόγου χάρη. Ο Κλαούντιο ήταν ένα χρόνο μεγαλύτερος από εμένα και ο πρώτος μου άντρας είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερος από εμένα», είπε αρχικά και έπειτα αναφέρθηκε στον πολλά χρόνια μικρότερο σύντροφό της:

«Από κάποια ηλικία και μετά δεν το περίμενα, έγινε ξαφνικά. Δεν ήξερα ότι ήταν 12 χρόνια μικρότερος μου. Είδα ένα ωραίο παλικάρι, με φλέρταρε, γοητεύτηκα και κάποια στιγμή που πηγαίναμε κάπου και είχα το διαβατήριό του έκανα "Α Παναγία μου! Γύρισα να τον κοιτάξω και του λέω "το έπνιξες το κουνέλι τώρα". Τότε κρυβόμουν από τον γιο μου. Είχε τύχει να πάμε στα ίδια μαγαζιά και με το που τον έβλεπα έσκυβα, σαν ταινία. Τώρα τα έχουμε ξεπεράσει αυτά και για να είμαι χαρούμενη θα κάνω αυτά που θέλω στη ζωή μου» (δείτε εδώ την εξομολόγηση για την σχέση του παιδιού της, Δημήτρη, με τον πατέρα του).