Με μίνι φόρεμα και μπότες: Καμία σχέση με την Ουρανία από τις Άγριες Μέλισσες - Το παθιασμένο φιλί της Αμαλίας Καβάλη με τον σύντροφό της στο στόμα

Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Με μίνι φόρεμα και μπότες: Καμία σχέση με την Ουρανία από τις Άγριες Μέλισσες - Το παθιασμένο φιλί της Αμαλίας Καβάλη με τον σύντροφό της στο στόμα

Την Αμαλία Καβάλη το ευρύ κοινό την γνώρισε και την αγάπησε μέσα από τον ρόλο της Ουρανίας στη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες. Έπαιζε την μοδίστρα του χωριού, η οποία πέρασε δύσκολα με τον άνδρα της, ωστόσο πάτησε στα πόδια της και με την στήριξη των γυναικών του χωριού κατάφερε να αφήσει τα εμπόδια πίσω της.

Για τις ανάγκες του ρόλου της φορούσε φορέματα παλιάς εποχής, με φουντωτή φούστα, ενώ είχε κοντά μαλλιά σε μπούκλες. Στην πραγματική ζωή, όμως, είναι μία άλλη! Την Τρίτη 21/11 δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τα γενέθλιά της, όπου πόζαρε με μίνι φόρεμα, μπότες και πιο μακριά μαλλιά, δίπλα στους φίλους και τον σύντροφό της, με τον οποίο αντάλλαξε ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα.

Δείτε επίσης την εξομολόγησή της: «Κάπνιζα από 13 ετών και το έκοψα μέσα στην καραντίνα»

Πώς είναι σήμερα η Ουρανία από τις Άγριες Μέλισσες

«Είμαι νούμερο

But you knew that already

Αφού έχω περάσει όλη τη χθεσινή μέρα επαναλαμβάνοντας σιγανά το μάντρα «δε θα ξαναπιώ ποτέ- δε θα ξαναπιώ ποτέ», ήρθε η ώρα να ευχαριστήσω για τα γενέθλια μου!

Είμαι βαθιά ευγνώμων που έχω έναν τοσο υπέροχο σύντροφο (φτύστε να μη ματιάσετε) και τόσους υπέροχους φίλους και που μου κάνουν την τιμη να μοιραζόμαστε τις ζωές μας.

Άλλους τους βλέπω λίγο, άλλους πιο πολύ, άλλοι είναι καινούργιοι και άλλοι είναι παλιοί, μα όλοι μαζί φτιάχνουν μια μεγάλη αγκαλιά στην οποία κουρνιάζω όλα αυτά τα χρόνια.

Με φιλιά φλογάτα πνίξτε με ξανά που λέει και η Βέμπω λοιπόν

Ευχαριστώ για το καλύτερο πάρτυ του κόσμου

Μια μόνο θλίψη για αυτόν που πάντα πια θα λείπει

Υ.γ Προφανώς και λείπουν πολύ καρδιακοί μου άνθρωποι από αυτή τη φωτογραφία γιατί είμαι γκάγκαλο το οργάνωσα τελευταία στιγμή και ξέχασα βασικά πράγματα»

Ποια είναι η καταγωγή της

Αν η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν η διασημότερη κινηματογραφική μοδίστρα, η Αμαλία Καβάλη κέρδισε με τις κουβαρίστρες της, την ραπτομηχανή της και το απίστευτο υποκριτικό της ταλέντο τα σκήπρα της καλύτερης τηλεοπτικής μοδίστρας στις “Αγριες Μέλισσες”. Το You σας αποκαλύπτει τα μυστικά της ζωής της.

Πως κατάφερε μια κρητικοπούλα που σπούδασε οικονομικά και μια από τις καλύτερες ηθοποιούς της νέας γενιάς να περιπλανηθεί για αρκετά χρόνια στην Ευρώπη πριν βρει το καλλιτεχνικό της αποκούμπι στο Διαφάνι!

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Βέρα Κρητικιά με τσαγανό λόγω καταγωγής, δυναμισμό αλλά και ευαισθησίες, η Αμαλία αντιμετωπίζει με τρομερή εγκράτεια την μεγάλη αναγνωρισιμότητα αλλά και την αγάπη του κόσμου, λόγω της συμμετοχής της στην σειρά. Παρόλο που έχει ήδη 8 χρόνια που έχει δουλέψει ως ηθοποιός στο θέατρο αυτός είναι ο πρώτος της τηλεοπτικός ρόλος. Και όπως είναι φυσικό η ζωή της άλλαξε από την μια μέρα στην άλλη! “Είχα άγχος και θα έχω ούτως ή άλλως, το έχω αποδεχτεί για να μην αγχώνομαι που... αγχώνομαι. Οποτεδήποτε κάποιος δοκιμάζει κάτι καινούργιο κάνει μια βουτιά στο κενό, θέλει συγκέντρωση, τόλμη και εμπιστοσύνη στο σύμπαν. Το παράδειγμα που σκέφτομαι πάντα για να διασκεδάζω λίγο είναι πως είναι σα να κάνω για πρώτη φορά ρόδα. Και τόλμη χρειάζεται και συγκέντρωση και εμπιστοσύνη. 'Αν έχεις φόβο αυξάνονται οι πιθανότητες του να πέσεις.” έχει πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της.

Η Αμαλία γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης μέχρι τα 18 της χρόνια όπου έφυγε για να σπουδάσει Οικονομικά στο UCL το κορυφαίο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Η πρώτη της επαφή με την τέχνη μάλλον έγινε με έναν περίεργο τρόπο καθώς ένα καλοκαίρι στα 14 της χρόνια άρχισε να πηγαίνει κάθε μέρα ένα ολόκληρο καλοκαίρι στο θερινό σινεμά “Γαλαξίας” στο Ηράκλειο και να βλέπει την ίδια ταινία! Έμαθε απέξω τους διαλόγους από τον “Terminator” και τον “Robocop” και ανακάλυψε πολύ αργότερα τις πιο κλασσικές ταινίες του κινηματογράφου. “Εκείνη την εποχή ήμουν αγοροκόριτσο. '

Ήταν σαν να αντέγραφα λίγο τον μεγαλύτερο αδελφό μου που ήταν...άγριο νιάτο!” όπως δηλώνει. Στο σχολείο βέβαια θα είναι πολύ καλή μαθήτρια. Δεν τολμούσε να δυσαρεστήσει σε αυτό τους δύο επιστήμονες γονείς της. Ο πατέρας της ως χημικός μηχανικός και ως οδοντίατρος η μητέρα της, είχαν όνειρα για εκείνη να σπουδάσει, να ακολουθήσει την οικογενειακή παράδοση και να γίνει μια λαμπρή και εκείνη επιστήμων! Για το θέατρο ούτε κουβέντα δεν γινόταν ακόμη. “Οι γονείς μου ξαφνιάστηκαν όταν σε εκείνη την ηλικία με έβλεπαν να διαβάζω ποίηση, αντί να ασχολούμαι για παράδειγμα με κατασκευές ή να διαβάζω τεχνικά βιβλία.

Δυσκολεύτηκαν πολύ να αποδεχθούν κάποια πράγματα. Σπούδασα μετά γιατί δεν ήθελα να τους πάω κόντρα και γιατί χρειαζόμουν την αποδοχή τους” Κάπως έτσι η Αμαλία θα βρεθεί στο Λονδίνο και στην συνέχεια για 4 χρόνια θα δουλέψει στα οικονομικά στην Σκωτία και θα μείνει στην μουντή κωμόπολη του Bryden και οι μόνοι της φίλοι θα είναι οι συμφοιτητές της και οι συνάδελφοί της. Θα ξαναζήσει για ένα χρόνο στα περίχωρα του Λονδίνου και θα αποτολμήσει ωστόσο να δώσει εξετάσεις σε δραματική σχολή αλλά δεν θα την κάνουν δεκτή.

Φυσικά οι παιδικές συνήθειες δεν κόβονται και όποτε έβρισκε ευκαιρία πήγαινε να παρακολουθήσει παραστάσεις στα βρετανικά θέατρα πριν επιστρέψει στην Αθήνα όπου τελικά πέρασε στην δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2011. “Από τα 17 μέχρι τα 28 μου χρόνια έζησα σε έξι διαφορετικές πόλεις και δυσκολεύομαι να διατηρήσω τους δεσμούς μου με τα άτομα που συνδέθηκα φιλικά εκείνο το διάστημα. Τότε ένιωθα συνεχώς αποκομμένη από τους προηγούμενους δεσμούς μου, από αυτούς που μόλις έφτιαχνα, γιατί σύντομα θα έφευγα ξανά. Στα 28 αποφάσισα να ριζώσω σε μια πόλη, να μη χάσω ξανά κάποιον φίλο λόγω μετακόμισης.” θα πει σε συνέντευξή της.