«Ήταν ο μόνος που τραγούδησε live;» - Το σχόλιο της Νάνσυς Ζαμπέτογλου με το MadWalk

«Είδα μια τραγουδίστρια στα πλάνα που...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η γνωστή δημοσιογράφος, Νάνσυ Ζαμπέτογλου στη σημερινή εκπομπή του "Στούντιο 4", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού της ΕΡΤ, σχολίασε τις χθεσινές εμφανίσεις, Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, του MadWalk 2023 (δείτε εδώ τις πιο εκρηκτικές παρουσίες). Μάλιστα, έκανε και μία σημαντική αποκάλυψη.

Τα σχόλια της Νάνσυς Ζαμπέτογλου για τα MadWalk 2023

«Ο Μικέλε Μορόνε είναι ο μόνος που τραγούδησε live, έτσι; Είναι και ο μόνος που ήθελε; Είναι πιο ασφαλές να τραγουδούν live. Αν δεν το έχεις συνηθίσει είναι όντως δύσκολο. Μπράβο του, πάντως. Και μπράβο που βγήκε μόνο με το φανελάκι και δεν απογοήτευσε τους φαν. Είδα κι εγώ στα πλάνα μία τραγουδίστρια, που άλλα λόγια έλεγε από πίσω κι άλλα έλεγε εκείνη με το στόμα της, αλήθεια! Και ωραία τραγουδάει και ωραίος είναι! Μπράβο του! Όσο περνάει ο καιρός την Ελένη Φουρέιρα την αγαπάς και την εκτιμάς περισσότερο. Ωριμάζει», σχολίασε αρχικά η δημοσιογράφος.

«Ήταν άλλες εποχές, πλέον έχει πιο ανήλικους τραγουδιστές. Τώρα είναι κάτι τραγούδια, τα οποία δεν τα ξέρω και είναι και δε μου αρέσουν. Όλα τα τραγούδια που άκουγα πρόσφατα έχουν κακές λέξεις και κακιά πράγματα, στην τραπ μουσική. Άμα, τα ακούω στα αγγλικά με ενοχλεί λιγότερο. Αλλά όλα αυτά τα σεξιστικά και τις ουσίες, που αναφέρουν με σοκάρουν. Εκεί που έχουμε σοβαρά πράγματα στην επικαιρότητα, πάνε όλοι αυτοί και λένε, πήγαινε ρε φίλε και κάνε αυτό, πώς θα πολεμήσουμε όλα αυτά που λέμε, όταν τα ακούμε συνέχεια στη μουσική και σε αυτά;», είπε επίσης.