Σίσσυ Τουμάση - Αργύρης Πανταζάρας: Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά την είδηση του γάμου τους

Υπέρλαμπροι και πολύ ταιριαστοί

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το νέο πολυσυζητημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση, πραγματοποίησε την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά την ευχάριστη είδηση, πως ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας (δείτε εδώ πότε και πού έγινε ο γάμος τους, και το λαμπερό νυφικό).

Μπορεί να έχουν επιλέξει να κρατήσουν τόσο το γάμο τους, αλλά και την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να παρευρεθούν σε ένα από τα πιο δημοφιλή event στο Μουσείο της Ακρόπολης, που έγινε το πάρτι των Vogue greece x Armani, και να χαμογελάσουν στις κάμερες των φωτογράφων.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Αργύρη Πανταζάρα και της Σίσσυ Τουμάση ως παντρεμένοι

Οι δυο τους ήταν πολύ λαμπεροί, και με πολύ κομψή εμφάνιση. Εκείνος επέλεξε ένα επίσημο σμόκινγκ, με παπιγιόν και λουστρινένια παπούτσια, ενώ εκείνη φόρεσε μία μακριά μαύρη τουαλέτα, με μαύρη γούνα και μαύρες ψηλές γόβες.

Τουμάση Πανταζάρας γάμος
γάμος πανταζάρας τουμάση

Η επιθυμία της Τουμάση να γίνει μητέρα

Η όμορφη ηθοποιός πριν από λίγους μήνες είχε μιλήσει στην εκπομπή Mega Καλημέρα και ήταν άκρως αποκαλυπτική. Συγκεκριμένα, δεν δίστασε να αναφερθεί στην περίεργη παιδική και εφηβική της ηλικίας, την προσωπική της ζωή και την σχέση με τον Αργύρη Πανταζάρα

«Δεν θα ήθελα να με έχω παιδί γιατί ήμουν δύσκολο παιδί. Ήμουν ένα παιδί με κάτι μαλλιά κόκκινα, με πράσινα τζιβάκια και τρύπες. Πολύ περίεργο. Έχω κρύψει τις φωτογραφίες και δεν θέλω να τις βλέπω. Πέρασα λίγο έντονη εφηβεία και γενικώς ήμουν ένα παιδί που εξαφανιζόμουν. Έφευγα το βράδυ και δεν έδινα σημεία ζωής, που νομίζω ότι είναι το χειρότερο για έναν γονιό. Ζητώ συγγνώμη από τη μαμά μου που το έκανα αυτό. Το κομμάτι της οικογένειας με αφορά και θα ήθελα πολύ να γίνω μαμά. Αλλά να έχω ένα παιδί όχι σαν εμένα, κάτι άλλο πιο… ήσυχο», είπε γελώντας.

«Δεν με ενοχλούν τα media σε σχέση με την προσωπική μου ζωή γιατί ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Τώρα, όμως, να επιβεβαιώσω την επιβεβαίωση που έχει επιβεβαιωθεί; Είμαι πολύ ευτυχισμένη και όλα είναι καλά», είπε για την σχέση της με τον Αργύρη Πανταζάρα.

«Στον ελεύθερό μας χρόνο με τον Αργύρη βλέπουμε ο ένας την δουλειά του αλλού, για να γίνουμε καλύτεροι, να εξελιχθούμε αλλά όχι Σαββατοκύριακα, βγαίνουμε και βόλτες!