«Ήρθαν από πίσω μου απειλητικά και...» - Επεισόδιο ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και οπαδούς έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ

«Υπήρξαν 2-3 άλλοι που τους είπαν να με αφήσουν»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ήρθαν από πίσω μου απειλητικά και...» - Επεισόδιο ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και οπαδούς έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ

Μια πολύ σοκαριστική αποκάλυψη έκανε σήμερα Τετάρτη 22/11 ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1. Όπως περιέγραψε, χθες ήταν καλεσμένος για να παρακολουθήσει τον αγώνα ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδα και την Γαλλία, ωστόσο, έξω από το γήπεδο είχε ένα επεισόδιο με οπαδούς της ΑΕΚ.

Συγκλονισμένοι οι συνεργάτες του άκουγαν τον παρουσιαστή να εξομολογείται πως πήγαν από πίσω του 2-3 και τον έβριζαν, ενώ τον πλησίασαν απειλητικά. Τότε γύρισε να τους μιλήσει, όμως πάλι καλά κάποιοι άλλοι τους είπαν να τον αφήσουν να φύγει.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα

«Είχα μία πολύ άσχημη εμπειρία και λυπάμαι πάρα πολύ που ακόμα υπάρχει αυτή η λογική στους ανθρώπους. Νόμιζα ότι όλα αυτά, και ειδικά σε παιχνίδια της Εθνικής έχουν ξεπεραστεί. Εγώ δεν είχα πάει ποτέ στο γήπεδο της ΑΕΚ, πήγα χθες καλεσμένος, μόνος μου για τον αγώνα. Πήγα από ένα στενάκι που υπήρχαν κάποια οπαδικά γραφεία. Στα γραφεία αυτά ήταν μαζεμένοι 100 άνθρωποι, με είδαν να προχωράει, δεν ενόχλησα κανέναν εκτός τηλεόρασης. Εντός τηλεόρασης ενοχλώ...

Άρχιζουν να με βρίζουν με εκφράσεις... Για το γεγονός ότι είμαι Ολυμπιακός. Εγώ όντως είμαι Ολυμπιακός. Ούτε φανατικός είμαι, ούτε έχω βρίσει άλλη ομάδα. Δεν είμαι από αυτούς που φανατίζονται, κάνω πλάκα. Το παιδί μου παίζει σε άλλη ομάδα και πάω και βλέπω τον Παναθηναϊκό και πανηγυρίζω. Το ποδόσφαιρο είναι χαρά. Άκουσα τα εξ’ αμάξης και το θέμα δεν είναι ότι το άκουσα... Κάποια στιγμή 2-3 ήρθαν από πίσω μου απειλητικά και σκέφτηκα ότι θα τις φάω. Και λέω δύο είναι τα τινά ή θα προχωρήσω και θα τις φάω ή γυρίζω.

Γυρίζω και τους λέω "προφανώς παιδιά κάποια πλάκα κάνετε; Είναι παιχνίδι της εθνικής". Υπήρξαν 2-3 άλλοι που τους είπαν να με αφήσουν και έτσι πέρασα. Κυριολεκτικά, θα μπορούσα χθες να τις έχω φάει. Στα 53 μου. Δεν έχω μπει ποτέ σε καβγά στη ζωή μου και θα τις έτρωγα χθες το βράδυ. Δεν καταλαβαίνουν κάποιοι ότι ο αθλητισμός είναι χαρά είναι πλάκα. Μέχρι εκεί. Όλο το άλλο, οι απειλές κλπ γιατί; Τόσος θυμός; Τόσο μεγάλη πώρωση; Δεν μπορώ να το καταλάβω», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

Να σημειώσουμε πως ο αγώνας της Εθνικής Ελλάδος προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του ALPHA - δείτε πως τα πήγε σε νούμερα τηλεθέασης.