«Μπράβο σου, ρε μάγκα! Μπράβο σου! Έχει τα κότσια να...» - Οι νέες αποκαλύψεις της Καίτης Φίνου για την νοσηλεία του Γαρδέλη σε ψυχιατρική κλινική

«Πήγα στο Αιγινήτειο! Ήμουν σχεδόν κάθε μέρα στα επείγοντα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Με αφορμή την πρόσφατη είδηση, πως ο Σταμάτης Γαρδέλης νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική της Αθήνας, η Καίτη Φίνου αποφάσισε να ''σπάσει'' τη σιωπή της και να μιλήσει αποκλειστικά στο Youweekly.gr για τη δική της αντίστοιχη εμπειρία (δείτε εδώ).

Η ηθοποιός ήταν από τους πρώτους ανθρώπους του χώρου, που βγήκαν δημόσια και μίλησαν τόσο για τη δική της εμπειρία, όσο και για να στηρίξει δημόσια τον Σταμάτη Γαρδέλη, τονίζοντας, πως δεν είναι ταμπού το να απευθυνθεί κανείς σε ψυχίατρο ή ψυχολόγο.

Μέσα από νέες δηλώσεις, που παραχώρησε η Καίτη Φίνου την Τετάρτη (22/11) στην εκπομπή Super Κατερίνα έκανε γνωστές νέες λεπτομέρειες για την περίοδο, που βίωσε κρίσεις πανικού, αλλά και για τον Σταμάτη Γαρδέλη και τη σχέση τους.

Οι νέες δηλώσεις της Καίτης Φίνου για τον Σταμάτη Γαρδέλη

«Μπράβο σου, ρε μάγκα! Μπράβο σου, που έκανες αυτή την κίνηση. Έχουμε όλοι αυτό τα ταμπού μέσα μας, να τον δέσουμε με αυτόν τον μανδύα, ξέρεις αυτά, που βλέπουμε στην τηλεόραση. Εγώ τον χάρηκα, γιατί έχει τα κότσια να ζητήσει βοήθεια. Γιατί ήθελε να βοηθήσει τον εαυτό του, είναι ένα πανέξυπνο παιδί.

Προσπαθούσα σίγουρα για πολύ καιρό, αλλά θα έβλεπα ότι δεν υπάρχει διέξοδος. Αυτοκαταστροφiκή ήμουν, αλλά εγώ ζήτησα βοήθεια και ου έ και αλίμονο αν ήσασταν εσείς στα μέσα εκείνη την εποχή, γιατί εγώ πήγα στο Αιγινήτειο και ζήτησα βοήθεια, όταν ήμουν 38 χρονών. Αντιμετώπιζα τις κρίσεις πανικού, που ήταν τότε τόσο πολύ έντονες, που ήμουν σχεδόν κάθε μέρα, για 5-6 χρόνια, στα επείγοντα», είπε η Καίτη Φίνου.

Η ανάρτησή της

«Τι να πω για την φώτο... Οι δύο έχουν φύγει απ’ την ζωή και τους άλλους δύο που αγωνίζονται χρόνια για μια θέση στο… σύστημα, δυστυχώς απορρίπτονται με μόνη δικαιολογία τη βιντεοκασέτα... γιατί αν πουν για ταλέντο.. οι μισοί που έχουν τα μέσα είναι ατάλαντοι... πρώτη φορά μιλάω έτσι γιατί και ο Στάθης και η Ρένα έφυγαν με πόνο από την απόρριψη», έγραψε χαρακτηριστικά σε Insta story της η Καίτη Φίνου.

Καίτη Φίνου Σταμάτης Γαρδέλης

«Μπράβο Σταμάτη.
Και το λέω γιατί είχες την " μαγκιά" να κλείσεις τ'αυτιά σε όσα λέγονται περί ψυχιατρων,τρελοκομείων και να πάς μόνος σου να νοσηλευτείς για να προστατέψεις την ψυχική σου υγεία.
Σε περιμένουμε να επιστρέψεις....
*Υπάρχουν πολλοί εδώ έξω που σε περιμένουν με πολύ αγάπη!», έγραψε στη συνέχεια σε κανονικά ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της.