«Το τατουάζ μου μου το έχει κάνει ο Mente Fuerte, θα το σβήσω...» - Η αποκάλυψη της Καινούργιου μέσα από την εκπομπή "Super Κατερίνα"

Τι έχει συμβεί;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Το τατουάζ μου μου το έχει κάνει ο Mente Fuerte, θα το σβήσω...» - Η αποκάλυψη της Καινούργιου μέσα από την εκπομπή

Μετά από την αποκάλυψη που έκανε η γνωστή και αγαπημένη παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, χθες, Τρίτη 21 Νοεμβρίου, και "πάγωσε" τον Ανδρέα Μικρούτσικο (δείτε εδώ το σκηνικό), μία νέα εξομολόγηση της "κόμπλαρε" τους συνεργάτες της εκπομπής της.

Σήμερα, Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε στην πρωινή εκπομπή "Super Κατερίνα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha, κάτι σχετικό με το τατουάζ που έχει κάνει. Μάλιστα, να υπενθυμίζουμε, ότι το εν λόγω σχέδιο δερματοστιξίας, είχε κυκλοφορήσει, πως το είχε κάνει για κάποιον πρώην σύντροφό της.

Η αποκάλυψη για το τατουάζ της Κατερίνας Καινούργιου

Με αφορμή ένα ρεπορτάζ και κάποιες δηλώσεις του γνωστού τράπερ, Mente Fuerte, σχετικά με το reality show της Μουσικής Ακαδημίας, "Fame Story", η παρουσιάστρια αποκάλυψε μια άγνωστη πτυχή της σχέσης τους, την οποία εμείς αγνοούσαμε.

«Το τατουάζ που έχω, μου το είχε κάνει ο Mente Fuerte. Πριν ξεκινήσει να ασχολείται με την τραπ μουσική ήταν ένας από τους πιο γνωστούς και πολύ καλούς tattoo artist», δήλωσε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής και στους συνεργάτες της. Ωστόσο, στη συνέχεια, είπε κάτι που κανείς δεν περίμενε.

«Θα το σβήσω για άλλους λόγους. Το έχω μετανιώσει. Το έχω σβήσει στο παρελθόν και το έχω ξανά κάνει. Εμένα μου αρέσουν τα τατουάζ, αλλά το θέμα είναι κάποιος να το υποστηρίζει. Είναι ένα φεγγάρι που κλαίει και γελάει, όπως είναι και η ζωή μας, είναι κάτι δικά μου. Εγώ θέλω να πω στα νέα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, που μας ακούνε, μπορεί να τον μετανιώσουν. Ναι, υπάρχει διαδικασία να το αφαιρέσεις μετά με λέιζερ, αλλά είναι επώδυνο. Μην το κάνετε, αν δεν το υποστηρίζετε. Εγώ θα το βγάλω, θα μπω σε αυτή τη διαδικασία, απλά πονάει», παραδέχθηκε.