«Ήσουν και θα είσαι μια από τις μεγαλύτερες...» - Μεγάλη θλίψη για την Κατερίνα Ζαρίφη

Η συγκινητική της ανάρτηση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τετάρτη (22/11) έγινε γνωστή μια πολύ δυσάρεστη είδηση για τον καλλιτεχνικό χώρο με την Κατερίνα Ζαρίφη να κάνει και εκείνη με τη σειρά της μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Πιο αναλυτικά, νωρίς το πρωί έγινε γνωστό μέσα από το pots, που έκανε η Χαρά Βέρρα, πως έφυγε από τη ζωή η λαϊκή τραγουδίστρια, Βάσω Χατζή. Για την ώρα έχει διαρρεύσει η είδηση θανάτου, χωρίς να είναι γνωστά τα αίτια.

Με τη σειρά της λοιπόν, η Κατερίνα Ζαρίφη θέλησε να αποχαιρετήσει τη Βάσω Χατζή ή αλλιώς τη ''βασίλισσα'' των πανηγυριών, όπως την έλεγαν, καθώς η παρουσιάστρια έχει πολλές μνήμες από ζωντανές εμφανίσεις της τραγουδίστριας.

Η συγκινητική ανάρτηση της Κατερίνας Ζαρίφη

«Όταν όλοι με ρωτούσαν
-Μα καλά έχει καλές φωνές στα πανηγύρια?
έβαζα πάντα ένα τραγούδι σου…
Σ ακούω από τότε που παιδί ένωναν τις καρέκλες για να κοιμηθώ ξημερώματα σε ένα πανηγύρι που ήσουν μέχρι σήμερα που ερχόμουν και ζούσα όλη την ροκιά της φωνής σου.
Μια φωνή τραχιά βαθιά και μεταλλική.
Ήσουν και θα είσαι μια από τις μεγαλύτερες τραγουδίστριες της Ελλάδας.
Γιατί η ροκιά σου ήταν να τραγουδάς 7 το ξημέρωμα στην Ασωπια με 2000 άτομα.
Αντίο Βασω Χατζη», έγραψε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Ο λόγος που ''λύγισε'' η Ζαρίφη στον αέρα του open

Έσπασε" η Κατερίνα Ζαρίφη on air, κατά τη διάρκεια ενός συγκινητικού αποσπάσματος από τον Μαραθώνιο της Αθήνας, που προβλήθηκε στην εκπομπή της Οδός Ζαρίφη 2, το μεσημέρι της Δευτέρας 13/11, το οποίο μάλιστα κάνει και τον γύρο του διαδικτύου.

Στο τρυφερό στιγμιότυπο μια ηλικιωμένη, η κυρία Μαίρη, στέκεται στην άκρη του δρόμου και εμψυχώνει όλους τους μαραθωνοδρόμους. Η Κατερίνα Ζαρίφη παρακολούθησε με το βίντεο δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

«Ωραία, θα ξεκινήσω τη Δευτέρα έτσι... Κορίτσι μου. Κυρία Μαίρη, είσαι πολύ θεά. Αυτό μόνο. Γιατί ήταν όλοι παιδιά της, κατάλαβες;» είπε συγκινημένη η Κατερίνα Ζαρίφη.