«Θεωρώ ότι δεν είναι σωστό, ότι δεν είναι επαγγελματικό...» - Η αποκάλυψη της Χριστίνας Τσάφου για τις δύσκολες συνεργασίες και την επιλογή των ρόλων της

«Δεν έχω φύγει από δουλειά...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Στις δύσκολες συνεργασίες που είχε καθώς και στους ρόλους της τόσό στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο, αναφέρθηκε η Χριστίνα Τσάφου, την Τετάρτη 22/11 στην εκπομπή της ΕΡΤ, ΠΟΠ Μαγειρική, με τον Ανδρέα Λαγό.

Η αποκάλυψη η Χριστίνα Τσάφου για τις δύσκολες συνεργασίες στο χώρο της υποκριτικής

«Δεν έχω φύγει από δουλειά, γιατί το καμαρίνι δεν ήταν καλό, έκανα όμως υπομονή. Δεν φεύγω από τις δουλειές εύκολα. Θεωρώ ότι δεν είναι σωστό, ότι δεν είναι επαγγελματικό» ανέφερε η Χρστίνα Τσάφου αρχικά,

«Στην αρχή μας διαλέγουν, οπωσδήποτε. Λίγα "όχι" έχω πει γιατί ήμουν και τυχερή και συνήθως ήταν ωραία πράγματα, ενδιαφέροντα. Ας ήταν και λίγο πιο μικρός ο ρόλος, εφόσον το όλον μου άρεσε, δεν θα έλεγα όχι. Αν ήμουν δηλαδή σε μια ωραία δουλειά, με έναν καλό σκηνοθέτη, με έναν ωραίο πρωταγωνιστή, θα την στήριζα τη δουλειά» πρόσθεσε.

Δείτε επίσης «Έχω πάρει τετραψήφιο ποσό...» - Η αναφορά της Χριστίνας Τσάφου στο Me Too και την "χρυσή" εποχή στην τηλεόραση

«Έχω κάνει και πολύ κινηματογράφο. Ήμουν πολύ τυχερή που ήμουν στις ταινίες του Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου και τελευταία πάλι μου έτυχε κάτι πολύ σπουδαίο και καλό, η τελευταία ταινία που έκανα με τον Σωτήρη Γκορίτσα που πραγματικά ήταν μια σπουδαία ταινία» είπε η ηθοποιός.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η στιγμή που "λύγισε" στην εκπομπή Πρωίαν Σε Είδον

«Ο πατέρας μου έφαγε σφαίρα 19 χρονών και τότε τα έκοβαν τα πόδια, εδώ στου Μακρυγιάννη. Μεγάλωσε σε μία πολύ σκληρή συνθήκη. Μέσα στον πόλεμο, μέσα στην πείνα, στη δυστυχία, μαζί με το τραύμα του, που του στέρησε τα πόδια, ενώ ήταν ένας παλίκαρος», είπε αρχικά η Χριστίνα Τσάφου.

«Είχε έναν πολύ σκληρό πατέρα, ο οποίος ήταν αντίθετος ιδεολογικά. Η ίδια η ζωή τον είχε κάνει να είναι πολύ σκληρός και αυτό ήταν και με μένα, λίγο βελτιωμένα όμως τα πράγματα. Ήταν σκληρός, αυστηρός και παλαιών αρχών, όχι γιατί ήταν μόνος του αλλά γιατί έτσι είχε μεγαλώσει και έτσι το συνέχισε. Κουβαλάμε τα δικά μας και τα μεταφέρουμε στο παιδί μας», υποστήριξε.

«Γι’ αυτό έχω πει και στον Χρήστο, που εγώ τον έχω δείρει, του ‘χω ζητήσει συγγνώμη και έχω κάνει ψυχοθεραπείες, ότι: παιδί μου, εσύ σπάσε αυτή την αλυσίδα. Γιατί εγώ έχω φάει πολύ ξύλο, με έδερναν όλοι μαζί εμένα. Βέβαια, δεν χρειάστηκε να το πω, γιατί οι νέοι ξέρουν ότι δεν είναι σωστό να δέρνουμε τα παιδιά μας», είπε η Χριστίνα Τσάφου.