«Είχαμε συμφωνήσει και το...» - Τι αποκάλυψε ο Μανούσος Μανουσάκης για την επιστροφή της σειράς "Τμήμα Ηθών"

Τι ανέφερε για τις δύσκολες συνεργασίες που είχε

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Καλεσμένος στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2 βρέθηκε στο πρωί της Τετάρτης 22/11, ο Μανούσος Μανουσάκης. Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε στην Κατερίνα Ζαρίφη για τις δύσκολες συνεργασίες που είχε αλλά και για τις φήμες πίσω από την επιστροφή της σειράς Τμήμα Ηθών. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην εφηβική βία.

Τι αποκάλυψε ο Μανούσος Μανουσάκης για την επιστροφή της σειράς "Τμήμα Ηθών"

«Έχω συνεργαστεί με περίπου 5.000 – 6.000 ηθοποιούς. Μέσα σε αυτούς τους 5.000 – 6.000 ηθοποιούς είχα δύο δύσκολες συνεργασίες. Δεν είναι όμως τίποτα οι δύο μέσα στους 6.000 ανθρώπους. Ήταν ένας άνδρας και μια γυναίκα. Εγώ κάνω τη δουλειά μου και μέσα στις δύσκολες συνεργασίες» ανέφερε.

Δείτε επίσης: «Από τις επιτυχίες που έχω κάνει, ξεχωρίζω...» - Τι αποκάλυψε ο Μανούσος Μανουσάκης για τα remake των σειρών του

«Δεν ξέρω γιατί δεν επέστρεψε το Τμήμα Ηθών, μάλλον για οικονομικούς λόγους. Μας το είχε παραγγείλει το κανάλι, είχαμε συμφωνήσει και το οικονομικό μέρος, είχαμε αρχίσει να συγκεντρώνουμε ιδέες και να σχηματίζουμε τον χαρακτήρα της βασικής ομάδας. Αυτό όμως μας έκανε καλό. Γιατί μας έδωσε την ιδέα και μας έβαλε σε έναν τρόπο σκέψης να κάνουμε την εξέλιξη του Ηθών» πρόσθεσε.

«Αυτό το οποίο με συγκλονίζει και πραγματικά είναι κάτι που με καταλύει είναι η εφηβική βία. Σήμερα βλέπεις τα παιδιά που χτυπάει το ένα το άλλο με επαγγελματικό τρόπο, σαν να είναι μπράβοι της νύχτας. Αυτό το οποίο με συγκλονίζει, λοιπόν, είναι το ερώτημα τι είδους παιδεία έχουμε που δεν σταματάει αυτά τα φαινόμενα. Επιτρέπει δηλαδή μέσα στο σχολείο να δημιουργούνται τέτοια παιδιά» είπε ο Μανούσος Μανουσάκης

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το εντυπωσιακό σπίτι του στο Πόρτο Ράφτη

Ο ίδιος μίλησε, μάλιστα, στην δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή, σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον: «Έχουμε κάνει δύο προτάσεις σε δύο κανάλια, ένα αστυνομικό και ένα που έχει σχέση με το παρελθόν, δεν είναι ιστορικό αλλά δεν θα σας πω τι είναι. Το αστυνομικό που είναι αυτοτελείς ιστορίες με διεγείρει γιατί το έγκλημα είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας», δήλωσε μεταξύ άλλων.