«Κάποια στιγμή θα δημιουργηθούν κάποιες νέες...» - Η αποκλάλυψη της Ελεάνας Στραβοδήμου για τη σειρά "Το Ναυάγιο"

Τι είπε για τη σειρά του Mega

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Κάποια στιγμή θα δημιουργηθούν κάποιες νέες...» - Η αποκλάλυψη της Ελεάνας Στραβοδήμου για τη σειρά

Αποκαλύψεις για τη σειρά, Το Ναυάγιο (δείτε εδώ τις εξελίξεις), όπου πρωταγωνιστεί, έκανε η Ελεάνα Στραβοδήμου, το πρωί της Τετάρτης 22/11, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για την οικογένεια της, αλλά και για την αυτοκριτική που κάνει.

Η αποκλάλυψη της Ελεάνας Στραβοδήμου για τη σειρά "Το Ναυάγιο"

«Ενώ γίνονται πολύ ωραία πράγματα και προσπαθώ να είμαι ενεργή, ταυτόχρονα στο δια ταύτα μοιάζει σαν να λες "ποιο είναι το επόμενο και άρα τι έχω κάνει μέχρι τώρα;". Έχεις συνεχώς αυτή την σύγκρουση άρα είναι πολύ εύκολο να μπεις σε αυτοκριτική και κρίση» ανέφερε.

«Έχω έναν αδελφό που είναι ενάμιση χρόνο μεγαλύτερος και επίσης, επειδή η οικογένεια μας είναι στο Αγρίνιο, είναι η οικογένεια μου εδώ. Φουλ στήριγμα. Υπάρχουν μέρες που είναι τόσο διαφορετικοί οι ρυθμοί εδώ, από τους ρυθμούς μιας επαρχιακής πόλης, που έχουν δίκιο όταν λένε "επικοινώνησε πιο συχνά". Μεγαλώνουν κι αυτοί οι άνθρωποι και άντε να εξηγήσεις την τόσο μεγάλη διάσταση χωροχρόνου, με πιάνουν τύψεις» πρόσθεσε.

«Στο Ναυάγιο είναι μια οικογένεια που περνάει δύσκολα μετά το ναυάγιο. Έχει πάρα πολλές επιπτώσεις στην οικογενειακή ζωή και στην οικονομική ισορροπία. Θα συνεχίσει στην ίδια γραμμή αλλά με περισσότερη αγωνία και κάπως όλα αυτά θα φέρνουν περισσότερους τσακωμούς. Κάποια στιγμή, όμως, θα δημιουργηθούν κάποιες νέες συμμαχίες» αποκάλυψε η Ελεάνα Στραβοδήμου.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ο Μάκης ζητάει από τη Λίνα να γίνει το κορίτσι του

Από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν, εκείνος την ερωτεύτηκε σφόδρα και δεν σταμάτησε να τη φωτογραφίζει μέσα στο καράβι, όμως τα βήματά τους σαν έφτασαν στην Κρήτη, χωρίστηκαν για τα καλά. Η μοίρα έμελλε όμως να τους ενώσει ξανά στο μοιραίο «Φοίνιξ», όπου μάλιστα εκείνος έσωσε τον σκύλο της, τον Ηρακλή. Μετά από μεγάλη προσπάθεια και κόπο, οι δύο νέοι συναντήθηκαν ξανά στην Αθήνα, όμως αυτή τη φορά κανένας από τους δύο δεν έκρυψε τα συναισθήματά του. Ετσι, μετά το πρώτο τους φιλί, που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, εκείνος θα της ζητήσει και επίσημα να γίνει το κορίτσι του. «Αν μου πεις το ναι θα με κάνεις τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στον κόσμο», θα της πει και ένα ακόμη φιλί της θα επιβεβαιώσει την απάντηση που είχε στον νου του. Παρ’ όλα αυτά, η εμφάνιση του Διονύση στο σπίτι της θα χαλάσει το ωραίο κλίμα μεταξύ τους.