«Μου είχαν πει πως είσαι έτσι....» - Η εξομολόγηση του Δημήτρη Μηλιόγλου για το ξεκίνημα του στην τηλεόραση

«Ζούσαμε με μισό κιλό μαρούλι και 15 χάπια αμινοξέων»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Μου είχαν πει πως είσαι έτσι....» - Η εξομολόγηση του Δημήτρη Μηλιόγλου για το ξεκίνημα του στην τηλεόραση

Σε μια εξομολόγηση προχώρησε το πρωί της Τετάρτης 22/11, ο Δημήτρης Μηλιόγλου, μέσα από την εκπομπή Πρωινό Σουσού. Με αφορμή τα όσα είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τη μάχη του να χάσει κιλά και τα χάπια που έπαιρνε, έκανε μια αναφορά στο ξεκίνημα του στην τηλεόραση.

«Από τότε που ζω όλη αυτή την ιστορία με τα κιλά, τι πρέπει να πω εγώ με όσα έχω περάσει. Με όλα όσα έχω βιώσει από τότε που έχω παχύνει, ειληκρινά θα μπορούσα να έχω γράψει βιβλίο από την ημέρα που πάχυνα και μετά. Κόντεψα να καταστρέψω τη ζωή μου με τα φάρμακα. Όταν βάζεις κιλά τι μπορεί να συμβεί στη ζωή σου... πέρα από τα θέματα υγείας, η ζωή σου μπορεί να αλλάξει δραματικά από τον τρόπο συμπεριφοράς κάποιων ανθρώπων μέχρι την προσπάθεια να τα χάσεις, πόσα μπορεί να σου συμβούν στην διάρκεια..», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Αρναούτογλου (δείτε εδω το βίντεο).

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Μηλιόγλου για το ξεκίνημα του στην τηλεόραση

«Έπεσα σε αυτήν τη λούμπα. Στο ξεκίνημά μου στην τηλεόραση, υπήρξαν άνθρωποι από τη δουλειά που με πήγαν σε ενδοκρινολόγο και μου έδωσαν χαπάκια. Εγώ και ακόμα μία πολύ γνωστή παρουσιάστρια παίρναμε και για ένα μήνα ζούσαμε με μισό κιλό μαρούλι και 15 χάπια αμινοξέων» εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

«Μέχρι που με είδε η μάνα μου να φωνάζω και μου είπε: "είσαι τρελός θα σε πάω μέσα". Ήταν από την πείνα. Είναι ακραίες αυτές οι περιπτώσεις. Μου είχαν πει πως είσαι έτσι. Είναι άλλο πράγμα να πεις για την υγεία σου κι άλλο να πεις ρε πως θα βγεις έτσι. Λειτουργεί τελείως διαφορετικά» πρόσθεσε.

Δείτε εδώ το βίντεο: