«Δεν θα έπρεπε να δίνεται βήμα σε τέτοιες απόψεις... » - "Κόλαφος" ο Γιάννης Κατινάκης για Μαρία Ιωαννίδου

«Την άκουσα τη δήλωση, βγαλμένη από το 1823»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Δεν θα έπρεπε να δίνεται βήμα σε τέτοιες απόψεις... » -

Την απάντησή του στις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου σχετικά με τις υιοθεσίες παιδιών από ομόφυλα, έδωσε το πρώι της Τετάρτης 22/11, ο Γιάννης Κατινάκης μέσα από την εκπομπή Πρωινό Σουσού ενώ μίλησε και για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Το πρωί της Τρίτης 22/11, η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Πάμε Δανάη, και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Κύριε Κασσελάκη, διαφωνώ να παντρεύονται και να κάνουν οικογένεια τα ομόφυλα ζευγάρια. Να ζουν μαζί τα ομόφυλα ζευγάρια. Με την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, ξεφεύγουμε. Ένα παιδί που θα υιοθετηθεί από ομόφυλο ζευγάρι, θα γίνει ομοφυλόφιλο» (δείτε εδώ το βίντεο).

Η απάντηση του Γιάννη Κατινάκη στις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου

«Την άκουσα τη δήλωση, βγαλμένη από το 1823. Αυτά τα πράγματα είναι λίγο τραγελαφικά. Είναι μία γραφική κατάσταση αυτές οι δηλώσεις από την άλλη υπάρχουν κάποιοι που συμφωνούν. Κάποια πράγματα δεν είναι θέμα γνώμης, είναι θέμα γνώσης. Δεν μπορούμε να λέμε ό,τι θέλουμε» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Κατινάκης.

«Εγώ που είμαι ομοφυλόφιλος, μεγάλωσα με γκέι γονείς; Τι σχέση έχει η σεξουαλικότητα ενός ανθρώπου; Είναι κάτι που το φέρει από τη γέννησή του, είναι στο DNA του, μιλάμε για χρωμοσώματα» πρόσθεσε.

«Γενικά εγώ είμαι πάρα πολύ υπέρ της άποψης ότι δεν θα "πρεπε να δίνεται βήμα σε τέτοιες απόψεις, γιατί μπορεί μια μάνα να είναι κοντά ηλικιακά με την κυρία Ιωαννίδου και να λέει: "εγώ την έχω πρότυπο, μου αρέσουν αυτά που λέει."Ενώ θα έπρεπε να δαιμονοποιούνται αυτές οι απόψεις και να μην γίνονται καν αποδεκτές», τονίζει χαρακτηριστικά ο YouTuber για τις δηλώσεις της γνωστής ηθοποιού.

«Βλέπω μία οργή, αρνητικά σχόλια ανοιχτά σε γκέι άτομα στο ίντερνετ. Από την άλλη είναι θετικό που ενοχλεί, γιατί βλέπουμε ένα πρόσωπο που έχει θέση εξουσίας. Μέχρι τώρα όλοι οι άνθρωποι είχαν στο μυαλό τους ότι ο γκέι είναι περιθωριοποιημένος, δεν μπορεί να έχει δύναμη, να παίρνει αποφάσεις».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι αναρτήσεις του Παντελή Τουτουντζή μετά τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου

Ο Παντελής Τουτουντζής από τη μεριά του, που έχει μιλήσει ανοιχτά για τη ζωή με τον σύζυγό του και τα δύο παιδιά, που έχουν αποκτήσει μαζί, θέλησε να πάρει θέση υπέρ της τοποθέτησης της Μαρίας Ιωαννίδου μέσα από δύο insta stories την Τρίτη (21/11).

Τουτουντζής - ΙωαννίδουΤουτουντζής - Ιωαννίδου - Ανάρτηση