«Το θεωρώ άκομψο!» - Η αντίδραση της Καραβάτου για την φημολογούμενη αποχώρηση της Χατζηπαντελή από το My style rocks

«Δεν ξέρω καν αν θα...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Το θεωρώ άκομψο!» - Η αντίδραση της Καραβάτου για την φημολογούμενη αποχώρηση της Χατζηπαντελή από το My style rocks

Το ζήτημα του My style rocks συζήτησαν στην έναρξη της εκπομπής Happy Day στον ALPHA, σήμερα Πέμπτη 23/11. Συγκεκριμένα όπως έχει σχολιαστεί και φημολογηθεί, η Σοφία Χατζηπαντελή δεν θα βρίσκεται στην θέση της κριτικής επιτροπής μετά τα Χριστούγεννα, καθώς έχει δημιουργήσει πολλές εντάσεις και προβλήματα ακόμη και πίσω από τις κάμερες - δείτε εδώ τι λέγεται για την συμπεριφορά της.

Στο τραπέζι για τη θέση της έχουν πέσει πολλά πρόσωπα. Ονόματα μάλιστα, που προκαλούν μεγάλη έκπληξη καθώς δεν θα τα περιμένουν οι τηλεθεατές. Αυτό ο ΣΚΑΙ το κάνει για να καταφέρει το show μόδας να πάρει τα πάνω του.

Μετά το σχολιασμό τους λοιπόν στην εκπομπή, πρόβαλλαν δηλώσεις που παραχώρησε στις τηλεοπτικές κάμερες η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία παρουσιάζει το My style rocks για δεύτερη τηλεοπτική χρονιά.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου για το My style rocks

«To αν θα είναι η Σοφία στο δεύτερο κύκλο θα απαντήσει ο ΣΚΑΙ. Το θεωρώ άκομψο να λέμε για πράγματα που μπορεί να αλλάξουν όταν ένα πρόγραμμα είναι στον αέρα. Δεν θα κάνω καμία δήλωση. Δεν ξέρω καν αν θα αλλάξει», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια έπειτα από σχετική ερώτηση.

Όταν την ρώτησαν για την φετινή χρονιά που είναι αρκετά δύσκολη λόγω των πολλών προγραμμάτων που έχουν βγει στον αέρα, είπε: «Την φετινή τηλεοπτική χρονιά την βλέπω δύσκολη. Σου δημιουργεί κόμπο στο στομάχι».

«Οι εκπομπές φτιάχνουν θέματα για αυτό και έχει αρχίσει νωρίς το γαϊτανάκι του τηλεοπτικού ρεπορτάζ», είπε σε άλλο σημείο για τα ρεπορτάζ που μιλάνε για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

«Μου έχει τύχει να μάθω το τηλεοπτικό μου μέλλον από συντάκτες και όχι από το κανάλι μου ήμουν», ανέφερε επίσης.

Τι έχει επιθυμήσει στην τηλεόραση; «Το μοναδικό πράγματα που επιθύμησα στα 20 χρόνια που κάνω τηλεόραση είναι να κάνω μια αλλαγή και την έκαναν. Τι θα συμβεί στο μέλλον δεν το γνωρίζω, αυτό που ξέρω είναι ότι είμαι καλά και αυτό φαίνεται», εξομολογήθηκε.

Για το αν τελειώνει το συμβόλαιο της με τον ΣΚΑΙ, απάντησε: «Δεν αποκαλύπτω ποτέ τους όρους του συμβολαίου μου και πότε λήγει. Είμαι μια χαρά».