«Το πιο πιθανό λοιπόν είναι να...» - Το ξεκαθάρισμα της Φαίης Σκορδά περί επιστροφής της στον ΑΝΤ1

«Θα δείξει αν θα κάνω βραδινό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Το πιο πιθανό λοιπόν είναι να...» - Το ξεκαθάρισμα της Φαίης Σκορδά περί επιστροφής της στον ΑΝΤ1

Η Φαίη Σκορδά το βράδυ της Τετάρτης 22/11 βρέθηκε στο Athens Metro Mall όπου ανέλαβε την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου σηματοδοτώντας την έναρξη της εορταστικής περιόδου. Κάνοντας μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της, στάθηκε μπροστά στις κάμερες και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, απάντησε για το τηλεοπτικό της μέλλον μετά τις φήμες που την ήθελαν να επιστρέφει στον ΑΝΤ1 που την ζητάει απεγνωσμένα, αλλά και για τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν.

Οι δηλώσεις της Φαίης Σκορδά για τα τηλεοπτικά

«Τα πιο ωραία χριστουγεννιάτικα δώρα είναι οι κάρτες των παιδιών μου», εξομολογήθηκε αρχικά η Φαίη Σκορδά για τα όμορφα δώρα που δέχεται τις γιορτές.

Όσον αφορά το τηλεοπτικό κομμάτι, η παρουσιάστρια ήταν κάθετη στις απαντήσεις της, ξεκαθαρίζοντας τις φήμες που κυκλοφορούν για την ίδια.

«Απάντησε στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ που με αφορούσε γιατί ήθελα να μπει μια τελεία. Πιστεύω σταμάτησε. Έγινε αναπαραγωγή και δεν με πήραν τηλέφωνο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Φαίη.

Σε ερώτηση για τις πρόσφατες δηλώσεις της Άννας Ζηρδέλη για την αποχώρηση της από τον ΑΝΤ1 και το γεγονός πως την έβαλαν στην μαύρη λίστα, είπε: «Αγαπώ πολύ την Άννα και την μαμά της που μου έχει κάνει ωραία δώρα που δεν τα έχω χρησιμοποιήσει».

Θα κάνει βραδινή εκπομπή; «Θα δείξει αν θα κάνω βραδινό αλλά ταυτόχρονα με μια καθημερινή εκπομπή είναι δύσκολο να γίνει», απάντησε.

Σχετικά με τον σταθμό του Αμαρουσίου είπε: «Τιμώ τη δουλειά που είχα στον ΑΝΤ1. Είμαι στον ΣΚΑΙ. Το πιο πιθανό λοιπόν είναι να με δείτε στον ΣΚΑΙ».