«Θα ήμουν ευχαρίστως κουμπάρα» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Μπακοδήμου για τον γάμο Βανδή & Μπισμπίκη

Θα ανέβουν τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θα ήμουν ευχαρίστως κουμπάρα» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Μπακοδήμου για τον γάμο Βανδή & Μπισμπίκη

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, συνάντησε την Μαρία Μπακοδήμου σε έξοδό της και η ίδια στάθηκε μπροστά της για να απαντήσει σε ερωτήσεις και να παραχωρήσει δηλώσεις σχετικά με την καριέρα της, την προσωπική της ζωή, αλλά και για αγαπημένα της πρόσωπα του χώρου.

Αναφέρθηκε, μάλιστα, στην Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, ένα ζευγάρι της εγχώριας showbiz, που έχει απασχολήσει γενικότερα τα media από την αρχή της σχέση τους. Οι δυο τους ακούγεται πολύ έντονα πως ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, κάτι που δεν έχουν επιβεβαιώσει ωστόσο, με την παρουσιάστρια να μιλά για το γεγονός αυτό.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Μπακοδήμου για τον γάμο της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη

«Κάνω ότι μπορώ για την εξωτερική μου εμφάνιση. Συγκεκριμένη διατροφή και συγκεκριμένες ώρες ώρες ύπνου. Βεβαίως και κάνω beaute στο σπίτι μου», είπε αρχικά για την λαμπερή εμφάνισή της, ενώ για τα προγράμματα που παρακολουθεί στην τηλεόραση, επισήμανε: «Στην τηλεόραση παρακολουθώ αστυνομικές σειρές».

Όσον αφορά στον γάμο της τραγουδίστριας και του ηθοποιού, τόνισε: «Θα ήμουν ευχαρίστως κουμπάρα στο γάμο Βανδή και Μπισμπίκη. Αγαπιούνται πολύ και φαίνεται. Είναι καλά και φαίνεται, αλλά είναι κάτι για τον εαυτό τους αυτό, δεν είναι να το συζητάμε».

Δείτε επίσης; Βασίλης Μπισμπίκης: Στην πρεμιέρα της Βανδή, στην Ιερά οδό, με τους γονείς του - Σε άλλο τραπέζι, μόνη, η Μελίνα

Η τελευταία κοινή ανάρτηση του ζευγαριού

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, αποφάσισαν να βγουν κάτω από το χειμωνιάτικο ήλιο και να φάνε συντροφιά με ένα φίλο τους. Το γεγονός έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η τραγουδίστρια μέσω μίας φωτογραφίας σε μορφή story.

Εκείνη επέλεξε ένα casual look με φόρμες σε μπεζ απόχρωση, τις οποίες είχε σετάρει με μαύρα μποτάκια και μαύρα γυαλιά ηλίου, ενώ από κοσμήματα φόρεσε μεγάλους κρίκους χρώματος ασημένιου.

Δείτε παρακάτω το story:

Βανδή Μπισμπίκης